Procesoperator
AKK
Zaandijk, North Holland
9 dagen geleden

Description

Wij zijn op zoek naar meerdere Procesoperators in combinatie met opleiding levensmiddelentechnologie.

AAK () in Zaandijk is een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van speciale plantaardige oliën en vetten voor de levensmiddelenindustrie.

Met deze producten maken fabrikanten onze dagelijkse eindproducten zoals chocolade, zuivel, babyvoeding en persoonlijke verzorging.

De klanten van AAK zijn grote spelers binnen FMCG.

Op onze plant in Zaandijk houden we ons bezig met specialistische toepassingen van plantaardige oliën en vetten. Onder het motto co-

development’ brengen wij regelmatig innovatieve producten op de markt in samenwerking met onze klanten. In Zaandijk richten wij ons voornamelijk op raffinage en productie van vetten voor Infant Nutrition.

Je zult werken met geavanceerde processen onder leiding van ervaren productiemanagers. De positie van Procesoperator is initieel tijdelijk (verloning via een uitzendbureau van AAK), met de mogelijkheid op AAK contract overgezet te worden.

Om onze groeiplannen voor de komende jaren te verwezenlijken willen wij graag nieuwe collega's verwelkomen.

Als Procesoperator ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden op de Melangeer en Verpakkingsafdeling (waaronder grondstofmengerij, karnzolder en verpakkingslijn) volgens de instructies, procesvoorschriften, recepturen en de in de specificaties gestelde kwalitatieve en kwantitatieve eisen.

Je komt te werken in een 2 ploegendienst waarbij je ook ploegentoeslag bovenop je salaris ontvangt (marktconform-cao). Het werk is afwisselend.

Enkele verantwoordelijkheden zijn

 • Mengen van oliën en vetten aan de hand van recepturen met behulp van pompen, tanken, kranen en roerwerken al dan niet met geautomatiseerde systemen
 • Laten analyseren van het mengsel door het laboratorium en bij kwaliteitsafwijkingen, in overleg met ploegleider, nemen van maatregelen
 • Beheren van het geraffineerde tankenpark (opname en tankruimte, temperatuurbeheersing via beeldscherm
 • Bevoorraden van de melangeer- en verpakkingsafdeling met grondstoffen;
 • Op basis van receptuur afwegen en doseren van diverse toevoegingen ten behoeve van het maken van diverse vetmengsels
 • Uitvoeren van diverse analytische bepalingen zoals; refracties en bij afwijkingen, in overleg met de voorman uitvoeren van corrigerende maatregelen
 • Instellen, bedienen en controleren van procesapparatuur van diverse lijnen.
 • Op basis van proces-instructies bedienen, instellen en controleren van de procesapparatuur alsmede verpakkingsmachines en printers
 • Beheersen van de diverse processen op basis van processpecificaties
 • Oplossen van eerstelijnstoringen en het uitvoeren van eenvoudig onderhoudswerk ter bevordering van productiecontinuïteit.
 • Werken met het MBS (Magazijn Besturings Systeem) voor het beheren van het eindproductmagazijn
 • Functie-eisen

 • Opleiding MBO Voedingsmiddelentechnologie minimaal niveau 3 of gelijkwaardige opleiding
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Basiskennis van de Engelse taal
 • Ervaring in voedingsmiddelenbranche strekt tot aanbeveling
 • Affiniteit met automatiseringssystemen en techniek
 • VCA diploma of bereid zijn dit te behalen
 • Heftruck- / reachheftruckdiploma, of bereid zijn dit te behalen
 • Werken bij AAK Zaandijk (www.aak.com) betekent leuk, uitdagend werk in een innovatieve werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is.

  Op de locatie in Zaandijk werken ongeveer 110 mensen samen in een informele maar professionele omgeving. In de plant werken circa 60 medewerkers in diverse ploegensystemen.

  De laatste vier jaar is de output met meer dan 40% gestegen, deze stijging zal ook de komende jaren worden doorgezet. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd.

  Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. AAK is een pragmatische organisatie met korte lijnen.

  Het hoofdkantoor bevindt zich in Malmö Zweden. Wereldwijd heeft AAK ongeveer 3,300 medewerkers.

  AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier