Basis Psycholoog Hoge Born Wageningen
Lievegoed
Wageningen, GE, NL
3 dagen geleden
source : Monster

Wat is jouw functie? De Hoge Born is een prachtige behandelboerderij aan de rand van Wageningen en bestaat uit een klinische en ambulante setting.

In de kliniek worden opnamen van 4-6 weken geboden, waarbij we activatie en resocialisatie stimuleren. Wij werken vanuit een reguliere basis, aangevuld met antroposofische behandeling.

Onze antroposofische benadering komt terug in het dagprogramma waarin we hoofd, hart en handen stimuleren en waarbij wordt gekeken naar de kwaliteiten van cliënten.

Het team bestaat uit zeer betrokken medewerkers, waarbij je werkt onder supervisie van de regiebehandelaar. Je begeleid cliënten in hun behandeltraject door het geven van individuele-

en groepsbehandelingen. Wat vragen wij ? Je bent een Basis Psycholoog (master in klinische psychologie) en je hebt 2-5 jaar behandelervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg.

Je werkt systematisch en ordelijk aan rapportage en correspondentie. Je kunt tegenstellingen overbruggen en motiveren tot gedragsverandering.

Jeëbent een flexibele collega die veel initiatief neemt en goed grenzen kan aangeven. Je beschikt over een actieve houding de ontwikkelingen binnen je vakgebied en de GGZ.

Je hebt een proactieve en flexibele instelling. Je hebt interesse in de antroposofische werkwijze of bent bereid je hierin te verdiepen .

 • ë ë Wat bieden wij? Enthousiaste collegas, in een bijzondere organisatie, met korte lijnen en een open sfeer. Arbeidsvoorwaarden conform de cao Geestelijke Gezondheidszorg en inschaling in FWG 60ëëë ,-
 • tot ,- bij een fulltime werkweek), inschaling is afhankelijk van niveau en ervaring Een dienstverband voor 16-24 uur vooralsnog voor de duur van een jaar.

 • Een eindejaarsuitkering en voordelen bij de aanschaf van een (elektrische-)fiets, computer of tablet en dergelijke. Tevens bieden wij de mogelijkheid om met belastingvoordeel jaarlijks (een gedeelte van) een eventuele studieschuld af te ;
 • Lievegoed heeft een actief opleidingsklimaat en biedt werknemers de kans zich te ontwikkelen in hun vak en in de antroposofie, middels het volgen van cursussen / trainingen.

  Er zijn ook collega's die een specifiek (langer durend) opleidingstraject volgen zoals de GZ-opleiding. ë Over Lievegoed Lievegoed biedt antroposofische psychiatrische zorg, verslavingszorg en gehandicaptenzorg.

  We zijn een middelgrote organisatie die volop in ontwikkeling is en we werken in verschillende regios. Meer informatie over de Hoge Born vind je opë Enthousiast?

  Vul het sollicitatieformulier in en we nemen contact met je op. Voor inlichtingen over de functie van Basis psycholoog bij de Hoge Born kun je contact opnemen met Folkert Steen, locatie coërdinator, telefoonnummer 06-33722905. ë

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier