Klantadviseur € 12,57
FINTREX BV
Breda
6 dagen geleden

Wat ga jij doen als Klantadviseur?

Als Klantadviseur bij ABN AMRO in Breda kan jij voor het aantrekkelijke uurloon van € 12,57 aan de slag gaan. Minimaal 25-

30 uur per week sta jij de particuliere klanten van de bank telefonisch te woord bij vragen over hun dagelijkse bankzaken.

Cheyenne kan jou bellen omdat zij een storing heeft bij het internetbankieren, terwijl Charlie een vraag heeft over het maximum van zijn daglimiet om te pinnen.

De klanten komen bij jou terecht met hele brede, uiteenlopende vragen. Geen klantgesprek is dus hetzelfde! Door middel van een fulltime training van 9 weken én het voor start behalen van het Wft Basis certificaat (kosteloos via FINTREX) word jij volledig klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan.

Reageer snel op deze vacature en wie weet word jij binnenkort hét nieuwe gezicht van ABN AMRO!

Waar kom jij te werken?

Jij komt als Klantadviseur te werken op het Chasséveld in Breda. Hier is het contactcenter van ABN AMRO gevestigd en werken honderden adviseurs dagelijks aan de klantvriendelijkheid en servicegerichtheid van de bank.

Jij komt in een hele diverse omgeving te werken : jong, oud, studenten, ervaren krachten, ongeacht opleidingsniveau of discipline.

ABN AMRO stimuleert ontwikkeling, ambitie en doorgroei. Een ideale omgeving voor jou dus!

Waar kan jij op rekenen?

Als Klantadviseur bij ABN AMRO kan jij rekenen op de volgende beloningen :

 • Een bruto uurloon van € 12,57 wat binnen 9-12 maanden op kan lopen tot € 14,08;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km;
 • Het kosteloos behalen van meerdere Wft certificaten via FINTREX;
 • Een langere termijn functie bij een wereldwijd bekende organisatie.
 • Wat zoekt ABN AMRO in jou?

  Als Klantadviseur zoekt ABN AMRO iemand die over minimaal een MBO4 diploma beschikt en het liefst al telefonische ervaring heeft.

  Verder ben jij minimaal 25-30 uur per week beschikbaar en kan jij deze uren over minimaal 5 dagen per week verdelen. Het Wft Basis certificaat moet jij daarnaast voordat jij gaat starten hebben behaald.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier