Ontwikkelaar Backend / SQL EXPERT
Autotelex
Arnhem, Gelderland, NL
2 dagen geleden

BACK-END ONTWIKKELAAR / SQL EXPERT

HBO C# SQL MVC

Voor de uitbreiding van ons ontwikkelteam zijn we op zoek naar een enthousiaste ontwikkelaar die deel uit komt maken van ons team voor de ontwikkeling van applicaties, databases en webservices.

Onze toepassingen en data zijn bedoeld voor professionals in de auto- en verzekeringsbranche. Wij maken gebruik van bekende ontwikkeltalen, design patterns, frameworks en tools zoals Scrum, MVC, C#, SQL, enz..

Er wordt in een scrum team van 3 man gewerkt en er is ruimte om nieuwe ideeën- en innovaties te verkennen en te ontwikkelen.

Functie-eisen :

 • Nauwkeurig en gestructureerde denk en handelswijze.
 • Minimaal HBO werk-denkniveau.
 • Veel ervaring met C#, SQL is vereist.
 • Kennis van MVC, RabbitMQ is een pré.
 • Affiniteit met auto’s is een pré.
 • Bedrijfsprofiel :

  Onze software AutotelexPRO wordt door bijna alle autobedrijven gebruikt om auto’s te taxeren en met onze motorvoertuigen-database zijn we marktleider in diverse branches.

  We maken deze informatie toegankelijk met online toepassingen, Apps en via webservices. Dagelijks gebruiken duizenden professionals in de branche deze data en toepassingen om afgewogen beslissingen te kunnen nemen, bijvoorbeeld bij het taxeren, verzekeren of importeren van motorvoertuigen.

  Wij bieden :

  Een zelfstandige baan met een prima beloning, een 13e maand en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren :

  Graag ontvangen we uw sollicitatie met cv gericht aan Autotelex BV

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier