Open houden wijkcentrum De Bestemmeling - Lier
Give a Day
NL
6 dagen geleden

Your volunteer experience

Ben je graag met mensen bezig? Ben je sociaal en hou je van gezelligheid? Heb je zin om mensen te bedienen en hen gezelschap te houden?

Misschien organiseer je ook al eens graag een activiteit (dat laatste kan maar moet niet) We zoeken iemand die ons wijkcentrum mee wil openhouden.

This vacancy is running

Content volunteer vacancy

Wijkcentrum De Bestemmeling is een wijkcentrum van Zewopa. We ondersteunen mensen met een zware beperking. Heel de buurt is welkom in ons wijkcentrum.

Heb jij zin om het wijkcentrum mee open te houden en te zorgen voor bediening? Je leert nieuwe mensen kennen, je hebt een leuke en gezellige tijd, je bent verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid

Engagement

 • Customer friendly
 • Fixed or recurring engagement
 • Talkable
 • The vacancy is accessible to these target groups

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier