Toegankelijke evenementen
Give a Day
NL
1 dag geleden

Your volunteer experience

Als vrijwilliger informeer je en assisteer je mensen met een beperking op evenementen waar Inter mee samenwerkt. Je houdt eveneens toezicht op het goed gebruik van de toegankelijkheidsfaciliteiten.

Je bent dus bij uitstek het uithangbord van de organisatie. Ervaring met mensen met een beperking is een pluspunt, maar geen must.

This vacancy is running

Content volunteer vacancy

Wie zoeken we? Je vindt het belangrijk dat iedereen kan meedoen? Je helpt graag mensen, zeker als ze wat extra hulp kunnen gebruiken?

Je kan goed in een team werken? MWat biedt Inter jou? Toffe werksfeer Gratis vormingen Uiteraard hoef je als vrijwilliger geen ticketje te betalen Je bepaalt zelf je engagement mensen met een beperking schrikken je niet af?

 • Eager to learn
 • Certain period or project
 • Collaborative
 • The vacancy is accessible to these target groups

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier