Developer/Programmeur - Amersfoort - Junior/Medior/Senior
CareerValue B.V.
Amersfoort, NL
2 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Je bent een Developer die graag de handen uit de mouwen steekt en ambitie heeft om een nieuw webportaal op te zetten. Binnen deze organisatie starten ze iedere ochtend met een stand-up meeting, waarna jullie als team aan de slag gaan met het ontwikkelen, programmeren en bouwen van software en applicaties.

Daarnaast komt er meer ruimte voor research, waar je tevens mee bezig kan en mag. Daarnaast vormen jullie een 2elijns support team.

Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je minimaal 1 jaar ervaring met het ontwikkelen van complexe webapplicaties.

Je hebt tevens goede kennis van C #, ASP.NET / MVC en van diverse webtechnologieën. Binnen deze organisatie is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, want naast dat je veel kan leren van je collega's, krijg je ook een opleidingsbudget om je te kunnen specialiseren.

Functie-eisen :

 • je hebt hbo werk- / denkniveau;
 • je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties;
 • je hebt een goede beheersing van C #, ASP.NET / MVC ;
 • je kunt goed samenwerken en bent gemotiveerd te blijven leren.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Voor mijn klant ben ik op zoek naar een gedreven Applicatie Ontwikkelaar, die een leuk en hecht team wil komen versterken.

  Je komt hier een team ondersteunen, waardoor er met jouw komst meer ruimte is voor research. Als team zijnde zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en beheren van alle soft- en hardware.

  Er wordt hier gewerkt met korte lijnen, waar ieder collegiaal is en klaar staat om elkaar te helpen. Jullie werken in een niet-commerciële omgeving, waar je flexibel kunt starten en een fulltime functie uit slechts 37,5 uur bestaat.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier