Administratief medewerker (vaste baan)
Randstad
EDE GLD, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Iddink Voorgezet Onderwijs is onderdeel van de Iddink Groep en is dé distributeur van leermiddelen voor het voortgezet onderwijs in Nederland en het Secundaire Onderwijs in België.

Iddink Voortgezet Onderwijs adviseert, ondersteunt en ontzorgt onderwijsorganisaties op het gebied van het samenstellen van de leermiddelenlijst, de distributie van de leermiddelen naar de leerling en de distributie naar de onderwijsinstelling zelf (boekenfonds).

Wat ga je doen?

 • We streven naar een optimale serviceverlening aan onze klanten. Als Medewerker Service is dit jou op het lijf geschreven;
 • jij denkt in oplossingen. Je weet meldingen en vragen van de klant systematisch te doorgronden en handelt deze snel en effectief af.

  Je administreert alles nauwkeurig. Je zorgt voor een duidelijke communicatie over de status en de manier van afhandeling richting alle betrokken partijen.

  Waar nodig schakel je intern met je collega's wanneer je zelf de melding of de vraag niet (direct) kunt oplossen.

  Je neemt initiatief als het gaat om het optimaliseren van de werkprocessen op de afdeling. Met de specialistenrol die jij krijgt, draag je met jouw kennis en ervaring bij in de verschillende afdelingsoverstijgende projectteams in de organisatie.

  Dit vraagt een flexibele maar vooral ook kritische en analytische houding van jou. Ben jij in staat om buiten je eigen kaders te denken om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn?

  Dit is wat wij jou te bieden hebben

  De functie van medewerker service is een fulltime uitdaging (40 uur). Liever minder? Dan is 32 uur bespreekbaar. Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een gezellig team, betrokken en enthousiaste collega's, volop ontwikkelmogelijkheden, gezamenlijke lunches en gezellige borrels.

  Iddink Groep is een organisatie met een rijke historie die samen met jou wil bouwen aan het onderwijs van de toekomst.

  Wie zoeken wij?

 • HBO werk,- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift)
 • Fulltime beschikbaar voor een langere periode (32 uur per week is bespreekbaar)
 • Wat kan jij verwachten?

 • Een baan voor langere tijd
 • Minimaal €12,00 bruto per uur
 • Een functie met veel eigen verantwoordelijkheid
 • Een verrijking op je cv
 • De mogelijkheid om gratis erkende opleidingen en digitale trainingen te volgen bij online opleidingsbureau GOODHABITZ! Bijvoorbeeld : Solliciteren met lef, Timemanagement of beter worden in Excel.
 • Er zijn maar liefst 101 opleidingen. Je kunt de trainingen via Mijn Randstad.nl doen wanneer het jou uitkomt.

  Iddink Voortgezet Onderwijs is een bedrijf met rijke historie, jong management, ambitieuze doelstellingen en sterke groeicijfers.

  Heb jij interesse in de functie van Medewerker Service in Ede en ben jij snel beschikbaar voor werk? Solliciteer dan direct of bel / mail ons via 0318-672584 / ede3564 nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier