Verpleegkundige Acute Opname Afdeling
Ommelander Ziekenhuis Groningen
Scheemda, Netherlands
1 dag geleden

Vanwege het acute karakter van de opnames is het van belang dat je met name beschikt over de competenties stressbestendigheid, flexibiliteit en besluitvaardigheid.

In het kader van het meebouwen aan een jonge afdeling zoeken wij verpleegkundigen die enthousiast en gedreven zijn, Buiten de bestaande kaders kunnen en durven kijken, een prettig kritische houding hebben en proactief en oplossingsgericht zijn.

Een afgeronde HighCare / VH1 opleiding is een pré.

De functie

We bieden een uitdagende verpleegkundige functie binnen het Ommelander Ziekenhuis Groningen op een dynamische afdeling. Je krijgt te maken met diverse specialismen in een enthousiast team van collega’s.

De afdeling

De Acute Opname Afdeling (AOA) is een verpleegafdeling die ruimte biedt aan acute patiënten die moeten worden opgenomen.

Hiermee worden de acute en de geplande patiëntenstromen zoveel mogelijk van elkaar gescheiden. Op de AOA vindt aanvullende diagnostiek plaats en gaan de patiënten zodra het kan naar de verpleegafdeling of naar huis.

De AOA bestaat uit 18 bedden. Er is een nauwe samenwerking met de Spoedeisende hulp (SEH). Tevens verplegen de AOA verpleegkundigen de bewaakte patiënten verplegen.

Hiervoor is een aanvullende cursus nodig (High Care / VH1). In de functie van verpleegkundige AOA plan je zelfstandig, coördineer je en voer je de verpleegkundige zorg van een groep patiënten uit.

Daarnaast heb je, binnen kaders, invloed op je eigen roosterlijn.

De organisatie

Bij het Ommelander Ziekenhuis Groningen geven ruim 1300 medewerkers en circa 100 specialisten zorg aan ongeveer 120.000 inwoners van Noord-

en Oost-Groningen. De lijnen zijn kort en er heerst een ongedwongen werksfeer. We werken vanuit een prachtig, splinternieuw ziekenhuis in Scheemda.

Sinds 2015 zijn we een zelfstandig onderdeel van het UMCG. Zorg bieden we aan vanuit de gedachte : zorg dichtbij als het kan en verder weg als het moet’.

Dit betekent ook dat we in nauwe samenwerking met andere zorgverleners in de regio onze ziekenhuiszorg steeds meer afstemmen op het zorgaanbod dichtbij huis.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling is voor de duur van één jaar met intentie tot verlenging bij gebleken functioneren (passend bij de toekomstvisie van de afdeling en het ziekenhuis).

De functie is ingeschaald in FWG 45 conform de Cao Ziekenhuizen. Interne herplaatsing kandidaten worden uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Geschikte herplaatsing kandidaten hebben voorrang.

Informatie

Inlichtingen over deze functie kan worden verkregen bij Cor Prins (teamleider) en Jitske Koning (hoofd AIZ), telefoonnummer 06-

Sollicitaties

Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag via deze link.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier