Traineeship BBL werktuigbouwkunde
TBI
Maastricht
1 dag geleden

Over de functie

Omdat wij als geen ander begrijpen dat het moeilijk is om op jonge leeftijd voor een bepaalde richting te kiezen willen we jou helpen met het maken van die keuze! Bij Croonwolter&dros hebben we hiervoor het traineeship BBL Werktuigbouwkunde in het leven geroepen.

Gedurende jouw opleiding ga je 1 dag per week naar school en werk je 4 dagen (onder begeleiding van jouw leermeester van Croonwolter&dros) op de verschillende projectlocaties van Croonwolter&dros.

In het eerste jaar loop je mee bij de verschillende afdelingen, hierbij kun je denken aan grote projecten binnen de utiliteit en op onze afdeling beheer & onderhoud.

Dit stemmen we voorafgaand aan jouw dienstverband bij Croonwolter&dros af met jou (en eventueel jouw ouders).

Na het eerste schooljaar gaan we overleggen waar jij jouw toekomst ziet! Je hebt immers op verschillende afdelingen meegelopen en bent nu in staat je verder te specialiseren binnen het vakgebied waar jij jezelf goed bij voelt

Waar kom je te werken?

Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken.

Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals.

Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat.

Samen zijn wij Croonwolter&dros.

Ervaring

Om voor ons traineeship BBL werktuigbouwkunde in aanmerking te komen herken je jezelf in het volgende profiel :

 • Je hebt een afgeronde VMBO-opleiding richting techniek en gaat binnen afzienbare tijd starten met een BBL-opleiding richting werktuigbouwkunde of installatietechniek;
 • Je hebt affiniteit met werktuigbouwkunde, indien je reeds werkervaring hebt binnen de werktuigbouwkunde is dat een pré;
 • Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan, voor jezelf en voor anderen. Daarbij ben je in het bezit van een geldig VCA certificaat of ben je bereid dit te behalen;
 • Een gezond portie doorzettingsvermogen en de wil om je te ontwikkelen is een vereiste Je bent zelfstandig, resultaatgericht, innovatief en communicatief vaardig;
 • Je kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen;
 • Je hebt een gezonde ambitie om door te groeien binnen Croonwolter&dros.
 • Wat wij bieden

  Naast het feit dat we veel plezier met elkaar hebben op de werkvloer, werken we ook aan hele mooie projecten en willen we iedere dag beter worden.

  Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris, een leer- / werkovereenkomst voor de duur van de opleiding én uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Uiteraard nemen wij de kosten voor de opleiding voor onze rekening, het enige wat we daarvoor terugvragen is de nodige motivatie en doorzettingskracht om jouw opleiding daadwerkelijk af te ronden.

  Naast jouw reguliere opleiding bieden we jou ook nog diverse opleidingen en cursussen, zodat jij jezelf nog verder kunt ontwikkelen en specialiseren.

  Hiervoor hebben wij praktijklocaties waar deze kennis verder opgedaan kan worden. Uiteraard gaat dit allemaal in onderling overleg.

  Heb je jouw opleiding succesvol afgerond? Dan ligt er voor jou een contract klaar om als vakvolwassen monteur in dienst te treden!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier