Programmasecretaris vastgoed en huisvesting
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
2 dagen geleden

Afdeling

Het UMC Utrecht staat aan de vooravond van een serie grootschalige functionele en technische renovaties. Deze huisvestingsvraagstukken werken als een katalysator voor het fundamenteel herijken van onze visie op zorg-, facilitaire- en werkprocessen.

Als deze visie is geformuleerd, en de daaruit volgende processen zijn uitgewerkt, kunnen we de vertaling maken naar de benodigde medische inrichting, ICT en huisvesting.

De totale opgave is onderverdeeld in een aantal thematische programma's zoals klinieken, kantoren en het buitengebied. Hierbij zijn wij als afdeling vastgoed en huisvesting (V&H) verantwoordelijk voor het hele traject : van de vastgoedstrategie tot de coördinatie van de integrale transitie naar de nieuwe situatie.

De continuïteit van processen in zorg, onderzoek en onderwijs tijdens de transitie is hierbij een belangrijke randvoorwaarde.

De impact van elk van de programma's is groot. Stakeholdermanagement, met name het centraal stellen van patiënten en medewerkers, maar ook de afstemming met overheden, strategische partners, financiële toezichthouders en medezeggenschapsorganen is een belangrijk onderdeel van de opgave.

Binnen het UMC Utrecht is onze afdeling vastgoed en huisvesting verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, realiseren en uitdragen van deze strategische planvorming.

We behartigen de belangen van het UMC Utrecht binnen het snelgroeiende Utrecht Science Park, ondersteunen de raad van bestuur bij het nemen van besluiten en voeren de regie over programma's met een sterke relatie tot de renovatie.

Profiel

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding in een relevante richting en minimaal vijf jaar ervaring met projectmanagement, programmamanagement of verandermanagement in een bestuurlijk complexe omgeving.

Je bent precies en werkt transparant, doelmatig en met oog voor hoe de verschillende programma's binnen het grotere geheel passen.

Je bent stressbestendig, houdt het overzicht en acteert oplossingsgericht. Samen met specialisten, programmamanagers en andere teamleden functioneer je op plezierige en flexibele wijze binnen een effectief, efficiënt en aangenaam team in een dynamische context.

Het salaris voor deze 100% functie bedraagt maximaal € 5.226,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een vaste arbeidsovereenkomst met een proeftijd van een jaar.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier