Senior Project Developer Renewables
Searchsoftware
Zwolle, The Netherlands
5 dagen geleden

De generaties na ons verdienen een toekomst. Maar wij zijn degenen die die toekomst moeten vormen, door de energietransitie nú te realiseren.

Dit bedrijf gelooft dat slimme, efficiënte en groene oplossingen een vitaal onderdeel van die transitie vormen. En wij ook.

Vertel me meer

Stel je een single-contact partner voor, die energieoplossingen realiseert in de industrie en onroerend goed. Met single-contact bedoelen we het managen van de complete levensloop van een oplossing, van ontwikkeling en design tot financiering, constructies, service en uitvoering.

Om dit voor elkaar te krijgen combineren ze creativiteit met expertise. Ze krijgen alles efficient en milieuvriendelijk voor elkaar om de klant te helpen in hun weg naar nul uitstoot.

Hun motto Energy for more werkt als een leidend principe voor hun ruim 2.200 medewerkers die op 50 locaties verspreid in de EU werken.

Deze werknemers helpen hun klanten te navigeren door een steeds complexer wordende energiewereld met diepgaande technische kennis en hoogstaande regelgevende competenties.

Iedereen die hier werkt draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van hun klanten terwijl ze de toekomst scherp in de gaten houden voor de generaties na ons.

Interessant! Hoe kan ik hieraan bijdragen?

Als hun project developer werk je nauw samen met de Business Development Manager om de business case te vormen en te bepalen of een project te realiseren is op basis van de getallen.

Je presenteert de plannen aan het internationale bestuur voor goedkeuring en neemt deel aan de onderhandelingen met de klant of het project kan worden uitgevoerd.

Je voert zelf niet de berekeningen uit en voert het project aan de technische kant ook niet uit, maar dankzij jouw werk kunnen de plannen van tekentafel naar contract.

Je bent de lijm die projecten mogelijk maakt.

Dat klinkt interessant! Even mijn cv checken

Dit is een baan voor iemand met de juiste hoeveelheid ervaring in de energie-industrie met een focus op investeringen en calculaties, bij voorkeur rondom elektriciteit.

Je begrijpt de transitie van grondstoffen tot energie en hebt zowel een commerciële als een technische mindset. Als een specialist leg je moeiteloost het verband tussen klant, technicus en berekenende consultant.

En niet onbelangrijk : je hebt de drive om de wereld een duurzamer plek te maken en haalt bevrediging uit een project dat daadwerkelijk iets toevoegt aan de energietransitie.

Dit kan ik. Wat zit er verder voor mij in?

De internationale ervaring die je hier opdoet voegt veel toe aan je persoonlijke carriere, en deze job betekent waarschijnlijk een grote stap in de goede richting.

Ze bieden een zeer aantrekkelijk salaris tussen de €100.000 en €120.000 per jaar, afhankelijk van je ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld, ook qua pensioen en vakantiedagen.

Een lease-auto is ook verkrijgbaar, aangezien je regelmatig naar een klant zult gaan. Is dit jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer dan en maak je klaar voor een stap in de goede richting.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier