Mechanisch Monteur | Dagdienst
Kento
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Wil je als Mechanisch monteur werken in dagdienst? Sleutelen aan een grote diversiteit aan machines en met jouw werkzaamheden bijdragen aan de gezondheid van de aarde en mensheid?

De marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming is op zoek naar een Mechanisch Monteur voor de afdeling reparatie en onderhoud.

Binnen deze uiteenlopende en uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en de benodigde reparaties aan alle machines en installaties die gebruikt worden binnen de microbiologie.

Denk hierbij aan diverse verpakkingsmachines, mengers, drogers, centrifuges, zeefinstallaties. Daarnaast hou jij je bezig met bioreactoren, osmosepompen, sensoren en elektromotoren.

Door jouw kennis van werktuigbouwkunde, hydrauliek en pneumatiek ben jij een welkome versterking voor de organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor externe partijen en ingehuurde krachten.

Je deelt jouw bevindingen met management en bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van de afdeling.

Door dat er gebruik word gemaakt van onder andere levende micro-organismen is snelheid en stressbestendigheid zeer belangrijk binnen deze rol.

Naast het oplossen van storingen ben je uiteraard ook verantwoordelijk voor preventief en correctief onderhoud en reparaties.

Waar je terecht komt

Dit vooruitstrevende bedrijf is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving.

Door middel van diverse insecten, mijten, micro-organismen, biostimulanten en feromonen te gebruiken zijn er geen chemicaliën nodig om gewassen te beschermen.

Dit is extreem belangrijk voor de gezondheid van de aarde en de mensheid. Door deze duurzame en effectieve wijze worden plagen bestreden en krijgt ziekte steeds minder kans.

Dit familiebedrijf is in de meer dan 50 jaar dat het bestaat enorm gegroeid. Zo hebben zij de afgelopen jaren een gemiddelde groei door gemaakt van zo’n 15% en hebben zij in over alle lagen van de organisatie vorig jaar 80 nieuwe medewerkers aangenomen.

Zo werken er in Nederland op dit moment zo’n 600 medewerkers en over de hele wereld zijn dit er bijna 2000.

Ondanks de grote van de organisatie is het familiegevoel heel goed terug te voelen. Zo heeft bijvoorbeeld elke medewerker de mogelijkheid bij de directie binnen te stappen en om hulp of advies te vragen en hebben zij een eigen academie omdat de ontwikkeling van de medewerker centraal staat.

De, inmiddels, 3e generatie familie die het bedrijf runt nu maakt altijd tijd voor hun medewerkers en om deze reden vinden medewerkers het fijn om hier te werken en voelen zij zich gewaardeerd.

Wie jij bent

De ideale Mechanisch Monteur voor deze functie is een breed georiënteerde technicus die bekend is met (of gemotiveerd is veel te leren op het gebied van) productieomgevingen.

Daarnaast is deze technicus in het bezit van :

 • een afgeronde MBO-3 / 4 richting bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Vliegtuigonderhoudstechniek of vergelijkbaar;
 • de wil om te werken in dagdienst;
 • de wil om 1x in de 4 weken een storingsdienst te draaien;
 • ervaring binnen een productieomgeving is een pré;
 • een flexibele, klantgerichte en leergierige instelling;
 • bereid jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. het volgen van trainingen of cursussen.
 • We leven alleen niet in een ideale wereld. Mocht je daarom wel raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn willen we ook graag met je in contact komen.

  Ontwikkelen en uitdagen is immers waar wij voor staan.

  Wat wij bieden

  Wij bieden jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen een hoogwaardige productieomgeving. Daarnaast ontvang jij als Mechanisch Monteur :

 • een brutosalaris tussen de 2500 en 4000 euro in de maand;
 • een aanvullende storingsvergoeding van €270;
 • een vergoeding per storing, tijdens jouw storingsdienst, van €32.
 • een Volkswagen golf beschikbaar gesteld tijdens de storingdienst.
 • een reiskosten vergoeding woon-werk;
 • 25 verlofdagen;
 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en / of cursussen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier