GZ-psycholoog Ouderen Apeldoorn
GGNet
Apeldoorn, NL
4 dagen geleden

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een gedreven GZ-psycholoog. Je vervult de functie van (regie)behandelaar waarbij je inhoudelijk verantwoordelijk bent voor de individuele behandeling van intake tot en met uitschrijving en daarmee verbonden psychodiagnostiek, indicatiestelling en advisering.

Tevens zijn er mogelijkheden om groepstherapeutisch aan de slag te gaan waarbij er ruimte is voor vernieuwing. Je werkt nauw samen met andere disciplines intern, evenals mogelijk vele externe contacten.

Hier ga je werken

GGNet Ouderen in Apeldoorn biedt hulp aan ouderen met een psychiatrische stoornis. Binnen de praktijk van de ouderenpsychiatrie gaat het doorgaans om multimorbiditeit, polyfarmacie en hierdoor toegenomen kwetsbaarheid voor negatieve gezondheidsuitkomsten.

Er is specialistische diagnostiek en indicatiestelling nodig om tot het juiste behandelplan te komen voor deze groep .

In het RGC Apeldoorn zijn de ambulante en klinische teams voor aanmelding, diagnostiek en behandeling gehuisvest. In de ontwikkeling en afstemming van de behandelprogramma’s is er een goede samenwerking tussen de teams onderling, als ook met de somatisch / geriatrische specialismen van het Gelre Ziekenhuis, huisartsen, V&V sector.

Het team bestaat uit 23 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de behandeling en / of verzorging van 600-700 patiënten.

Dit ben jij

 • Je bent BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog
 • Je hebt ervaring in de psychiatrie. Affiniteit met ouderen is zeer gewenst
 • Je bent een generalist en ziet uitdagingen in uiteenlopende, veelzijdige problematiek
 • Je hebt de ambitie om zelfstandig te werken binnen een multidisciplinair samengesteld team
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je denkt in mogelijkheden en bent gepassioneerd
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor, je kunt goed samenwerken, hebt relativeringsvermogen en bent flexibel
 • Dit bieden we je

  Wij bieden een uitdagende en zeer afwisselende functie, waarbij geen dag hetzelfde is en waar naast hard werken ook veel ruimte is voor relativering en humor.

  Daarnaast is het mogelijk deze vacature te vervullen in samenwerking met verpleeghuis Liemerije in Zevenaar. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 32 - 36 uur per week.

  Uren zijn bespreekbaar. De functie van GZ-psycholoog is conform de CAO-GGZ ingedeeld in de salarisschaal FWG 65 (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring max. € 5.553,-).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier