Studentenwerk
Youbahn-nl
Duivendrecht, Noord-Holland, NL
1 minuut geleden

Ben jij een representatief en sociaal persoon? Dan is MAAS Koffie op zoek naar jou! Je gaat langs verschillende klanten van MAAS Koffie om de bonen bij te vullen en ervoor te zorgen dat klanten 24 / 7 kunnen genieten van een goed kopje koffie.

Je controleert uiteraard of het apparaat nog goed werkt zodat problemen nooit plaats kunnen vinden. Jij zorgt voor de klant voor een perfecte beleving!De eerste week loop je met een collega mee die je leert hoe je bij de opdrachtgevers te werk moet gaan.

Hierna krijg je een auto mee en verricht je zelfstandig de activiteiten. LET OP : het gaat om de periode 15 juli t / m 16 augustus.

Je moet dan alle werkdagen beschikbaar zijn. De eerste dienst van 3 uur is een sollicitatiegesprek / kennismaking. Je hoeft er alleen van 14 : 00 tot 15 : 00 uur te zijn!! Wel krijg je gewoon 3 uur betaald.

Je bent een slimme Scholieren, MBO, HBO en WO studenten en afgestudeerden, ongeacht hun leeftijd. Je bent zelfstandig en je hebt een aanpakkersmentaliteit Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel Je beschikt over je rijbewijs-

B Je kan de handen uit de mouwen steken Je neemt geen genoegen met minder

Een leuke job om bij te verdienen Een marktconform salaris Flexibiliteit Zelf bepalen wanneer je werkt Werken én voldoende bewegen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier