Onsite Support Engineer - Arnhem
Personato
Arnhem, NL
15 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Wat ga je doen

Voor onze partner zijn wij zoek naar een buitendienst onsite support medewerker die bij de klanten van onze partner alle hardware gerelateerde problemen op gaat pakken "de handen van de organisatie".

Is er even geen werk buiten het kantoor, dan spring jij bij op de servicedesk.

Jij bent ambitieus en doet er alles aan om elke dag beter te worden. Jezelf blijven ontwikkelen, je klanten beter leren kennen en op de best mogelijke manier van service te voorzien.

Daarnaast ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelen op het gebied van IT-(Cloud) infrastructuren en ben je op de hoogte van het laatste nieuws.

Binnen deze organisatie zijn er namelijk volop mogelijkheden om door te groeien. Van ervaren support medewerker tot systeembeheerder.

Functie-eisen : Wat breng je mee

Wat breng je mee

Ben jij een starter in het IT werkveld, of heb jij je eerste werkervaring achter de kiezen? Dan is dit de volgende stap voor jou.

Herken jij jezelf in het onderstaande profiel :

 • Een afgeronde MBO+ opleiding;
 • Een gezonde dosis energie en ambitie;
 • Jij bent dienstverlenend ingesteld en kunt goed overweg met de verschillende klanten van onze partner;
 • Je hebt affiniteit met hardware (printers, laptops, bekabeling etc.)
 • Jij hebt je auto rijbewijs.
 • Als jij nog geen werkervaring hebt, maar wel al leuke stage ervaringen hebt :

  Neem dan snel contact op!

  Bedrijfsomschrijving :

  Waar kom je te werken

  Onze klant, leverancier en beheerder van IT- en datacommunicatiesystemen, is in 1998 gestart en is uitgegroeid tot een gezonde onderneming met een landelijke én internationale klantenkring.

  Werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit een hypermodern remote-support center in Arnhem. Van hieruit worden klantsystemen permanent bewaakt en beheerd.

  Onze engineers in het veld hebben veel ruimte voor eigen initiatief. Zo kunnen zij op een persoonlijke en betrokken wijze onze diensten bij u uitvoeren.

  Systemen en procedures helpen hen daarbij om niets te vergeten.

  De organisatie klein genoeg om prettig mee te kunnen samenwerken én groot genoeg om professionele ondersteuning te kunnen borgen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier