CDD Analist ABN AMRO (Utrecht)
ABN AMRO Amersfoort
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Over de functie

De kranten staan er vol mee : internetcriminaliteit, witwasschandalen, corruptie en allerlei andere soorten fraude. Zaken die moeten worden opgelost, het liefst nog voordat ze met koeienletters in de krant verschijnen.

Een grote puzzel waar jij als CDD-analist een klein stukje van gaat oplossen.

ABN AMRO moet weten wie haar klanten precies zijn en welke risico’s het met zich meebrengt om met deze klanten zaken te doen.

Van de bakker om de hoek tot grote multinationals; alles komt voorbij binnen Detecting Financial Crime (DFC). Jij zorgt ervoor dat al deze tienduizenden klantdossiers gecontroleerd en gemonitord worden.

Ontbrekende informatie vraag je op en afwijkende zaken zoek je uit. Online of bij de klant zelf. Dit kan gaan om identificatie / verificatie van klantgegevens, organisatiestructuren en externe stukken, zoals de kvk-inschrijving, statuten of eigendomsverklaring.

Zo maak je de dossiers compleet en actueel. De volgende stappen in het proces worden dan uitgevoerd door je collega’s binnen het DFC.

Over het bedrijf

Via Randstad ga je als CDD Analist aan de slag bij ABN AMRO in Amersfoort op de afdeling Detecting Financial Crime (DFC).

Verspreid over Nederland werken er zo’n 1.100 mensen voor deze afdeling. Naast je dagelijkse werk is er ook genoeg ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling, gezondheid, inspiratie, plezier en betrokkenheid.

En dat draagt er weer aan bij dat ABN AMRO samen met jou bouwt aan een succesvolle afdeling. Maar natuurlijk blijven wij je vanuit Randstad ook coachen en begeleiden tijdens je loopbaan bij ABN.

Je bent nieuwsgierig en superhandig in het doorspitten van digitale informatie. De juiste data heb jij dan ook binnen no-time gevonden.

Je wilt jezelf continu verbeteren en staat open voor veranderingen die ervoor zorgen dat het team beter wordt. Verder zoeken wij iemand met :

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding. Het liefst in de richting van criminologie, rechten, economie of politicologie;
 • Fulltime (36-40 uur) beschikbaar vanaf 1 juni;
 • De Nederlandse en Engelse taal spreek en begrijp jij zeer goed, omdat je ook regelmatig internationale klantdossiers behandelt;
 • Het is een pluspunt als jij al wat ervaring hebt met KYC / CDD. Heb je dit niet, dan leren we je dat tijdens diverse trainingen aan de DFC Academy.
 • Startsalaris van € 17,87 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring en het type CDD-functie kan dit hoger worden;
 • Inwerktraject. Samen met jouw startgroep richt jij je op wet- en regelgeving, financiële zaken, systemen en tools, administratieve zaken en fraudesignalering;
 • Reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en aanvullend waardevast pensioen;
 • Persoonlijke loopbaanbegeleiding en coaching door Randstad;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken en vele opleidingen en trainingen via de Financial Crime Academy van ABN AMRO;
 • Hard werken vinden ze bij ABN net zo belangrijk als plezier, gezondheid en leuke borrels;
 • Je start met een tijdelijk dienstverband via Randstad.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier