Financial Controller
Sandd
Apeldoorn, NL
5 dagen geleden

Als Financial Controller bij Sandd ben je verantwoordelijk voor het bewaken en optimaliseren van de financiële verslaggeving.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning & control cycli binnen Sandd. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het analyseren van de door jouw gemaakte rapportages en het verzorgen van de liquiditeitsprognoses en cashmanagement.

Zie je een verbeterpunt? Dan neem je proactief actie om zodoende het AO / IC Proces te verbeteren!

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor :

 • Periodieke rapportages (maand-, kwartaal en jaarcijfers) aan interne en externe stakeholders;
 • Analyse van de cijfers;
 • Beheren en optimaliseren van AO / IC processen;
 • Ad hoc analyses en rapportages.
 • Fungeren als aanspreekpunt voor de accountant.
 • Met wie werk je samen?

  Als Financial Controller bij Sandd werk je samen met één Financial Controller, twee Business Controllers en twee General Ledger Accountants.

  Naast uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je daadkrachtig en resultaatgericht. Daarnaast herken jij je in onderstaand profiel :

 • Afgeronde HBO bedrijfseconomische opleiding;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Financial Controller of soortgelijke functie. Bij voorkeur in een corporate werkomgeving;
 • Scherp analytisch vermogen en een hoge organisatie sensitiviteit;
 • Ervaring in de accountancy is een pré.
 • Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Waarom? Omdat we rasechte ondernemers zijn! Sinds onze oprichting in 1999 hebben we het lef gehad om de concurrentie op de postmarkt aan te gaan.

  We halen het onderste uit de kan en het beste uit onszelf. Geen dag is hetzelfde, omdat we continu innoveren. En we willen altijd beter worden.

  Dat is niet altijd eenvoudig, maar we zijn dan ook echte doorzetters

  Een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving waar samen successen behalen voorop staat. Daarbij bieden wij een salaris tussen de €2.

  900 en €3.700 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring, op basis van een fulltime dienstverband. Je kan jezelf blijven ontwikkelen d.

  m.v. een online leerplatform met meer dan 100 opleidingen, dat onbeperkt gebruikt kan worden.

  Word jij onze nieuwe Financial Controller? Upload dan je cv en motivatie! Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment, t.

  a.v. Elsbeth Oonk. Wij maken in de procedure gebruik van een online assessment

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier