Vaste invaller leerkracht primair onderwijs
Stichting OPOZ
Zoetermeer
4 dagen geleden

Vaste invaller leerkracht primair onderwijs

Ben jij een leraar die houdt van afwisseling en graag wil werken in een vooruitstrevende en krachtige organisatie? Vind je het leuk om jouw talenten op verschillende scholen in te zetten en les te geven aan uiteenlopende groepen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze organisatie

Stichting OPOZ heeft 19 basisscholen in Zoetermeer. Iedere school heeft zijn eigen profiel, sfeer en onderwijsconcept. Vanuit ons openbare karakter maken we ons sterk voor optimale kansen voor ieder kind, voor kwalitatief goed onderwijs en voor een brede ontwikkeling van kinderen.

Werken bij OPOZ is werken in vooruitstrevende en sterke organisatie. We zijn ambitieus en streven naar elke dag een beetje beter.

Samen proberen we het beste voor onze kinderen te bereiken. We delen kennis en we leren van elkaar. Ons motto is dan ook : Samen in ontwikkeling’.

Hoe jij kan bijdragen?

Je bent een bevoegde en ervaren leerkracht. Je bent breed inzetbaar en beleeft er plezier aan om in te vallen op scholen met uiteenlopende onderwijsconcepten en leerlingenpopulaties.

Met jouw enthousiasme weet jij het verschil te maken en streef jij naar het allerbeste voor de kinderen. Je vormt, kneedt en kleurt mee aan hun persoonlijkheid, laat ze hun talenten ontwikkelen en helpt ze vol vertrouwen de eerste stappen in de wereld te zetten.

Je hebt een flexibele instelling, kunt goed improviseren en houdt van een onverwachte uitdaging.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een afwisselende baan als leraar met vaste uren en de mogelijkheid om in te vallen op korte en lange vervangingen op één of meer scholen.

Op dagen waarop je geen vervangingswerkzaamheden hebt, zorgen we voor een zinvolle besteding van je dag. Je krijgt een bestuursaanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract.

We investeren niet alleen in onze kinderen, maar ook in jou. Bij OPOZ krijg je alle ruimte om te zoeken naar wat het beste aansluit bij de kinderen én bij jezelf.

We bieden veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier