Verzorgende IG kleinschalig wonen
Aethon
Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij een Verzorgende IG en ligt jouw hart in de zorg? Ben je op zoek naar een baan waarin jij jezelf zowel professioneel als op persoonlijk vlak kunt ontwikkelen?

Wil je per direct aan de slag en zelf bepalen onder welke voorwaarden? Start vandaag!

HOE JOUW DAG ERUIT ZIET

Als Verzorgende IG ben je samen met de medewerkers in je team verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg, het woon- en leefklimaat en het welzijn van de cliënten.

Je voert verzorgende handelingen uit, signaleert mogelijke gezondheidsproblemen bij cliënten en helpt met de ADL-zorg. Je hebt geregeld te maken met comorbiditeit, waardoor je mee moet kunnen veren met de cliënt.

Probleemgedrag leer je herkennen en kan hierop inspelen, kortom je bent meer dan een verpleegkundige.

WAAR JIJ AAN DE SLAG GAAT

Als Verzorgende IG ga je aan de slag op een woon- zorglocatie in Amsterdam. Je gaat het team ondersteunen op de PG afdeling.

Op de afdeling kleinschalige wonen, wonen op dit moment 12 cliënten verdeeld over 2 woonkamers. Iedere bewoners heeft een eigen slaapkamer en badkamer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier