Pedagogisch Medewerker | BSO Heerenduinweg 6A IJmuid...
smallsteps kinderopvang
IJmuiden
5 dagen geleden

Over de locatie

Maak jij van elke dag iets bijzonders? En wil je blijven ontwikkelen? Dan ben je bij ons het juiste adres.

Onze buitenschoolse opvang Partou Heerenduinweg 6A bevindt zich in een knus pand aan de rand van het duingebied. Op het terrein van de speeltuin.

Dat is leuk! Hier ravotten en spelen ze maar al te graag. De kinderen leven zich na schooltijd lekker uit op de schommels, roetsjen van de glijbaan en klauteren op de klimtoestellen.

Wij genieten daar volop van mee. De bso in IJmuiden heeft 1 groep. We bieden veel diversiteit op de gebieden muziek, lezen, bewegen en naar buiten.

Met een wekelijkse uitdagende activiteitenplanning maken we er voor iedereen altijd weer een feestje van.

Het team bestaat uit betrokken collegas die altijd voor elkaar klaar staan. Ze gaan iedere dag met heel veel plezier naar hun werk.

Om gezamenlijk een geweldig dag neer te zetten voor de kinderen, ouders, maar ook elkaar. Na je werk kun je nog even lekker naar het strand gaan om te genieten van het mooie weer of misschien zelfs wel de ondergaande zon.

Kom je met de auto? Dan kun je voor de deur gratis parkeren. Kies je voor de fiets? Dan kies je voor het grote genieten van frisse lucht en een mooie omgeving.

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

buffered00 : 0000 : 0000 : 00

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier