Medewerker Technische Dienst (32-38 uur) Bilderberg Hotel Wientjes Zwole en Bilderberg Hotel De Keizerskroon Apeldoorn
Bilderberg
Stationsweg 7, 8011 CZ ZWOLLE, Netherlands
6 dagen geleden

Aanpakker, allround, behulpzaam, kordaat, Pietje Precies, stressbestendigheid; de Medewerker Technische Dienst bij Bilderberg beschikt over vele talenten.

Herken je jezelf hierin? Hou je van een uitdaging en zoek je een afwisselende baan? Dan ben jij de Medewerker Technische Dienst die wij zoeken!

De baan

De vacature voor Medewerker Technische Dienst is één van de meest veelzijdige functies die we bij Bilderberg hebben. Je werkt voor twee unieke Bilderberg Hotels, namelijk Bilderberg Grand Hotel Wientjes te Zwolle en voor Bilderberg De Keizerskroon te Apeldoorn.

 • Er is altijd van alles te doen. Eenvoudige reparaties op de kamers, technische apparatuur gebruiksklaar maken, onderhoud aan de installaties, het oplossen van storingen, contact onderhouden met externe (technische) leveranciers, het ogenblikkelijk oplossen van een melding van een gast, controle van de wettelijke verplichte processen zoals HACCP en BHV en zo kunnen we nog even doorgaan;
 • als Medewerker Technische Dienst weet je één ding zeker, geen dag is hetzelfde. Je gaat fluitend en goedgemutst op elke klus af en geniet ervan om op een vriendelijke en gastvrije manier met collega’s en de hotelgasten om te gaan.

  Als TD medewerker werk je in principe doordeweeks, maar bij calamiteiten verwachten we uitereaard flexibiliteit. Overuren worden als vanzelfsprekend gecompenseerd.

  Wie zoeken we voor deze vacature?

  We zoeken een gemotiveerde en veelzijdige allround techneut die staat voor kwaliteit én gastvrijheid.

  Aanvullende kenmerken die ons aanspreken :

  Je hebt een technische opleiding voltooid Je hebt minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke functie Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit Je hebt kennis van wet- en regelgeving rondom zaken als HACCP, MVO, NEN en ARBO Het is prima gesteld met je kennis van computerprogramma’s als Word en Excel Je bent sterk in het plannen, uitvoeren en controleren van (preventieve) onderhoudszaken Je beheerst de Nederlandse taal goed Je bent creatief in het bedenken van oplossingen Je bent een aanpakker en werkt zorgvuldig Je bent flexibel en stressbestendig Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel Je kunt goed zelfstandig werken

  Herken je jezelf in dit profiel? Dan zijn we wat ons betreft een match!

  Werken bij Bilderberg

  Oprechte gastvrijheid. Daar zijn we bij Bilderberg dag en nacht mee bezig. We bieden onze gasten graag een onvergetelijke hotelervaring.

  Dat doen we door mensen te raken. Door écht geïnteresseerd te zijn. Door ons altijd af te vragen wat heeft de ander nodig?

  Door alles tot in de kleinste details te regelen en verwachtingen te overtreffen. Onze medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste troef, want zíj maken het verschil.

  Wat hebben we jou te bieden?

  Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij Bilderberg doen we ons werk met passie en betrokkenheid.

  We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen bij waar het nodig is. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar.

  Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens.

  We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn.

  Jouw werkplezier is onze bekroning

  Wij gaan graag een langdurige relatie met je aan. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling.

  Als jij je werk met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel.

  Zo ontstaat er een positieve vibe waar iedereen in het hotel energie van krijgt!

  Voor de vacature van Medewerker Technische Dienst bieden we uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden die uniek zijn in de horecabranche. Zoals :

 • Een marktconform salaris (uiteraard)
 • De mogelijkheid tot een vast contract
 • Alle overuren worden gecompenseerd. Ofwel in tijd voor tijd, ofwel met FiscFree-punten. Daarmee kun je sparen voor mooie gadgets, zoals een fiets, laptop of smartphone
 • Oké, leuk! En hoe nu verder?

 • Laat je 06-nummer achter. We nemen binnen 48 uur contact met je op.
 • We plannen een korte kennismaking met een kopje koffie in. Je kunt wat meer vertellen over jezelf en wij wat meer over de functie.
 • Zijn we beiden enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een vervolggesprek en wie weet wordt jij onze nieuwe collega.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier