Applicatie ontwikkelaar
Wireless Value BV
Emmen, Drenthe, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Wie zijn wij? Wireless Value ontwikkelt, produceert en verkoopt producten waarmee meetwaarden van sensoren draadloos kunnen worden overgestuurd naar plaatsen waar verdere bewerking en bewaking kan plaatsvinden.

Wireless Value levert een familie van draadloze sensoren, basisstations (ontvangers) en toepassingen voor bediening en monitoring van processen en richt zich op de marktsegmenten industrie, utiliteit, energie en agri.

Wie ben jij? Jij weet als geen ander wat je doet als je als Application Engineer aan de slag gaat, maar deze functie heeft bij ons ook andere verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

Natuurlijk ben jij het merendeel van je tijd bezig met applicatie ontwikkeling zoals onze Blue Impact app en web omgeving.

 • Je bent met de hele levenscyclus van de software bezig, vanaf ontwerp, uitvoering, testen en acceptatie tot nazorg. Tot jouw taken behoren ook : Bedenken van technische oplossingen op architectuur niveau en meedenken over product roadmap;
 • Afstemming tussen partijen als het gaat om integratie van onze oplossingen. Samengevat ga ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening, door het op tijd opleveren van kwalitatief goede applicatie software.

  Jouw verantwoordelijkheden : Je maakt deel uit van het ontwikkelteam, waar hardware engineers, embedded software engineers en back end / front end ontwikkelaars nauw samenwerken.

  Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van de beste productoplossingen voor onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opnieuw ontwerpen en ontwikkelen van een applicatie voor onze sport test producten.

  Alle ontwikkelingen gebeuren binnen het team en in nauwe samenwerking met de Technology leader en de project manager. Binnen dat team ben je mede verantwoordelijk voor apps en cloud dashboards van Wireless Value.

  Functie-eisen : Je bent met de hele levenscyclus van de software bezig, van ontwerp tot test en nazorg. Je begrijpt vast dat we hiervoor over een aantal competenties moet beschikken.

 • In willekeurige volgorde, denken wij dat je in ieder geval nodig hebt : Een afgeronde HBO-opleiding richting Elektrotechniek, Informatica, Technische Computerkunde, Embedded software, of iets dat vergelijkbaar hieraan is;
 • Interesse in moderne software-omgevingen en methoden zoals , C#, WPF, Javascript, HTML 5, CSS, JQuery, React, MSSQL of MARIADB.

  Misschien heb je hier zelf wat ervaring in, dat zou helemaal mooi zijn; Een goed analytisch vermogen; je weet wáár het probleem ligt en kunt hiervan de oorzaak vaststellen.

 • Doordat jij als geen ander concreet kan communiceren, kun jij gedachten en ideeën helder krijgen.; Een goed inlevingsvermogen;
 • niet alleen in de techniek, maar ook in mensen; Affiniteit met project- en procesmatig werken; een echte teamplayer; Een conceptueel denkvermogen;
 • je kunt op systeemniveau oplossingen bedenken; Een proactieve houding, je denkt en handelt in oplossingen, je weet theorie en praktijk te combineren.

  Onze aanbieding : Fulltime functie Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband Uitstekend salaris met prima secundaire voorwaarden Een informele werkomgeving en een baan vol uitdagingen in een snel ontwikkelende organisatie.

  De mogelijkheid van persoonlijke groei en ontwikkeling. Een gedegen opleidingstraject om kennis te krijgen van onze producten en diensten Contact : Ben jij de Applicatie ontwikkelaar die we zoeken?

  Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Bas Visser Managing Director van Wireless Value . Wil je nadere informatie over de functie kun je Bas ook bereiken op het telefoonnummer .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier