Verpleegkundige niveau 4
Amstelring
Groenelaan, Amstelveen
2 dagen geleden

Functie

Als ervaren verpleegkundige hoeven we je niet te vertellen wat je moet doen. Vanuit een natuurlijke passie voor mensen - en met veel plezier - zet je je volledig in voor de bewoners en cliënten.

Je weet precies waar het op aankomt : je bent hun luisterend oor, biedt hen een helpende hand als dat nodig is en daagt hen uit om ook zelf dingen te blijven ondernemen.

Voor de verpleegtechnische handelingen draai je je hand niet om, net als voor het schrijven van een goed zorg- of verpleegplan.

Naast een liefdevolle verpleegkundige voor onze cliënten ben je ook een goede gesprekspartner voor de collega s van de andere disciplines.

De uitdaging

Met zoveel kennis en ervaring beseffen we dat je toe bent aan een wat pittigere, afwisselende invulling van je werk. Daarom bieden we je de kans om te werken binnen een zelfstandig werkend team met collega's vanuit diverse disciplines.

Samen zorgen jullie dat alles voor de cliënten goed geregeld is. Daarbij hebben jullie - vanuit een natuurlijke betrokkenheid - ook oog voor elkaar.

Omdat je gestructureerd werkt en praktisch bent ingesteld, til je de zorgkwaliteit van het team met gemak naar een hoger niveau.

Zo geef je je kennis bijvoorbeeld door aan verzorgenden en helpenden. Prettige gedachte : ook aan jouw ontwikkeling en coaching is gedacht, je teamcoach en de kwaliteitsverpleegkundige zijn je persoonlijke aanspreekpunten.

Profiel

Bij Groenelaan willen we alleen het beste voor de bewoners. Dat je plezier uitstraalt en liefdevol je werk doet, staat voor ons op nummer één.

Daarnaast zien we graag het volgende terug :

 • Verpleegkundige, niveau 4 / 5
 • Denken in mogelijkheden, oplossingen, besluitvaardig en stressbestendig zijn
 • Beschikken over een gezonde dosis humor, flexibel en creatief zijn
 • Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen (samen sterk)
 • Incidenteel verpleegkundige dienst voor het hele huis
 • Geriatrische achtergrond en PG-kennis
 • Bereid om te werken in een onregelmatig rooster
 • Rapporteren in ONS middels Omaha
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens CAO VVT ingeschaald in FWG 45 of 50 (op basis van je functie).

  Mooier kunnen we het niet maken. Of toch? Onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn wel erg goed. Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

  Een fijne werkplek en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid en ruimte voor eigenheid; als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.

  Mooie extra's zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een sportplan, eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.

  Goede scholingsmogelijkheden : je krijgt de kans om je te specialiseren in zorgvragen en teamontwikkeling.

  De functie is voor 24 uur in de week voor alle diensten. Meer uren zijn bespreekbaar (28-32). De CAO VVT is van toepassing.

  Geïnteresseerd

  Wil je aan de slag in deze functie? Reageer dan direct door te klikken op de button 'solliciteer'. Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Dit is alleen van toepassing op externe kandidaten.

  Heb je nog vragen? Wees dan zo vrij om contact op te nemen met Niquette Scholte ter Horst (dag-verpleegkundige) of Suus Colpaart (team-coach) via telefoonnummer : 0204266600 of via ngoedkoop amstelring.

  nl / scolpaart amstelring.nl

  Ben je nog niet overtuigd? Draai dan eens vrijblijvend een dienst mee en laat je verrassen!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Verder kijken

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier