Financieel klantadviseur
DPA Professionals
Landelijk, Netherlands
15 dagen geleden

Wil jij een droomstart in de financiële dienstverlening? Wil je in een korte tijd veel kennis en ervaring opdoen bij één van de grootste banken van Nederland?

Staat persoonlijke ontwikkeling bij jou voorop, wil je hier graag intensief bij begeleid worden én ben je 32 of 36 uur beschikbaar? Lees dan snel verder!

Wat je gaat doen

Het klantcontactcenter is de plaats waar alle klanten van deze bank, zowel particuliere als zakelijke klanten, via virtuele live kanalen terecht kunnen voor een excellente klantbeleving.

Het streven van het klantcontactcenter is dat klanten zelfverzekerd financiële keuzes kunnen maken en er daarbij nooit alleen voor staan.

Of het nu gaat om dagelijkse bankzaken of op belangrijke momenten in het leven van de klant. Anders gezegd : de klant mag verwachten dat we gewone dingen ongewoon goed doen en excelleren op de momenten die er toe doen.

Jouw profiel

 • Minimaal MBO-4 diploma en HBO werk- en denkniveau
 • WFT Basis
 • 1 tot 3 jaar ervaring in een dienstverlenende (bij)baan
 • Lef, een proactieve- en dienstverlenende houding
 • De drive om WFT Schade particulieren drie maanden na indiensttreding te halen
 • In het kader van bereikbaarheid voor onze klanten vragen we maximale flexibiliteit en beschikbaarheid
 • Wat je van ons kunt verwachten

  Kies je voor DPA Banking & Insurance, dan kies je voor uitdagingen, afwisseling, persoonlijke groei, leuke collega’s en veel persoonlijke aandacht.

  We vinden het heel vanzelfsprekend dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom krijg je vakgerichte opleidingen, competentietrainingen en kennissessies.

  Onze werksfeer is informeel en professioneel.

 • Volop ruimte voor eigen initiatief, studie en persoonlijke ontwikkeling
 • Een opleidingsbudget van 2.500 euro per jaar en een continu opleidingsaanbod
 • Een persoonlijke loopbaancoach
 • Een marktconform salaris
 • Een lease-auto behoort tot de mogelijkheden
 • Je werkomgeving :

  Je werkt met een mix van vakbekwame specialisten en jonge ambitieuze starters zoals jij. Of ze nou net aan hun carrière beginnen of veel ervaring hebben, je collega’s hebben enorme passie voor hun vak.

  Iedereen is enorm gedreven, maar gaat nooit alleen maar voor eigen succes. We helpen elkaar, komen voor elkaar op en leren van elkaar.

  Je krijgt hier leuke, uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. We zoeken de opdracht en opdrachtgever die bij jou passen.

  Alleen als er een juiste match is, ga je aan de slag.

  DPA Banking and Insurance :

  DPA Banking & Insurance heeft een brede selectie Wft-gecertificeerde professionals die worden ingezet bij opdrachtgevers in het bank-

  en verzekeringswezen. Van hypotheekacceptant tot schadebehandelaar, van pensioenspecialist tot actuarieel medewerker. We zijn preferred supplier van grote banken en verzekeraars waaronder Rabobank, Achmea, Delta Lloyd, ING, ABN Amro, Nationale Nederlanden, Aon, Reaal, AIG en Aegon.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier