Allround monteur
Connect
Zuid-Holland, Zevenhuizen
1 dag geleden

Over jouw rol

Met jouw inzicht en kwaliteiten op zoek naar een baan waar je heel breed wordt ingezet. Als allround monteur ben je vanaf begin tot het eind van het productieproces een spin in het web.

Of het nou om oude of nieuwe machines gaat, voer jij samen met je collega onderhoud, reparaties en modificaties uit. Bedenk je product en productieverbeteringen die je vervolgens uitwerkt en implementeert.

Als allround medewerker draai je ook mee in het productieproces om de machines die gebruikt worden van haver tot gort te leren kennen.

Deze vacature is ter vervanging van de huidige allround monteur die over 6 jaar met pensioen gaat.

Binnen het bedrijf werken er 13 man en kom je bij een bedrijf waar je als zelfsturend team een groot deel van de uit te voeren werkzaamheden bepaal.

Het huidig team is zeer hecht en omdat er nagenoeg geen verloop is werken ze al jaren samen.

Onze opdrachtgever is een bedrijf die hoogwaardige leidingen produceert welke gebruikt worden voor grondwaterboringen. Het bedrijf dat al meer dan 120 jaar bestaat is een begrip binnen deze branche en in de regio.

Jobomschrijving

Zoals eerder aangegeven mag jij jezelf flink uitleven in deze functie als allround monteur en zet je je frisse ideeà n om in innovatieve en slimme productieoplossingen.

Je wilt graag worden uitgedaagd en kan je jezelf in deze functie als allround monteur heel breed ontwikkelen.

Samen met je collega die je gaat opvolgen bestaan je werkzaamheden uit :

 • onderhoud en reparaties uitvoeren aan machines
 • productie draaien met de verschillende machines (draad snijden, perforeren en verpakken)
 • opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen
 • bedenken en implementeren van product en productieverbeteringen
 • Ook het ontwerpen en tekenen van de machines of product- of productieverbeteringen behoren tot jouw taken. Hierin krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen.

  Onze opdrachtgever is op zoek naar kandidaten met een maximale reistijd van 1 uur vice versa per dag.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier