Leider kinderopvang
Joof Media
Roosendaal, NL
10 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag alsBSO / KDV Pedagogisch Medewerker in Roosendaal en regio Midden enWest Brabant.

Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers ophet gebied van Kinderopvang en Kinderen. Als pedagogisch medewerkerin de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in eenkinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang(NSO) of peuterspeelzaal.

Je zorgt als pedagogisch medewerker vooreen huiselijke sfeer, waarin kinderen zich veilig voelen. Je houdtde ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten, dushet is belangrijk om oplettend en alert te zijn.

Als er problemenzijn, overleg je dat met je collega’s, de ouders of een deskundige.Ook als ouders vragen hebben kunnen ze bij jou terecht.

Jeorganiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunsten creativiteit. Deze activiteiten leveren een bijdrage aan deopvoeding van de kinderen en passen goed bij hun leeftijd.

Op dezemanier begeleid en stimuleer je kinderen in hun sociale, emotioneleen cognitieve ontwikkeling. Ook draag je zorg voor de inventarisvan gemeenschappelijke en groepsruimten, waarbij je lichtehuishoudelijke taken verricht.

Ben je enthousiast geworden om alsBSO / KDV Pedagogisch Medewerker aan het werk te gaan in Roosendaale.o. en voldoe je aan de funtie-eisen? Solliciteer dandirect!

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier