SPV – FACT Den Bosch Noord-West
Reinier van Arkel
Den Bosch
3 dagen geleden

In welke omgeving ga je werken?

Outreachend en ambulant : dát is FACT. FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. Je gaat aan de slag in het gemotiveerde FACT-team van Den Bosch Noord-West.

Jouw werkdag staat letterlijk in het teken van beweging : jij gaat naar de cliënt toe. In die eigen vertrouwde omgeving bied je, samen met jouw team van deskundige hulpverleners, de behandeling die nodig is.

Het werken aan herstel staat hierbij altijd voorop. Reinier van Arkel heeft een hart voor herstel.

Werken bij Reinier van Arkel

Impact maken, iedere dag weer.

Bij ons maak jij persoonlijk het verschil voor cliënten. Werk met impact, noemen we dat.

Volle breedte van de psychiatrie.

Van kinder- en jeugd- tot ouderenpsychiatrie en van IHT en crisis tot (klinisch) verblijf en ziekenhuispsychiatrie.

Geen baan maar een loopbaan.

Groeien, ontwikkelen, opleiden : het zit in ons DNA. Bij ons krijg je dan ook de ruimte om jezelf te ontplooien.

Innovatie door wetenschappelijk onderzoek.

Wetenschappelijk onderzoek staat hoog op onze agenda. Via onze Reinier Academie blijven we onszelf én onze specialistische zorg continu verbeteren.

Een positief werkklimaat.

Onze medewerkers zijn open, flexibel en betrokken. Wij staan voor elkaar klaar en gaan op een informele manier met elkaar om. Wel zo fijn!

Drie redenen waarom dit jouw functie is :

1. Jij zet je graag extra in en maakt indien nodig een extra rondje voor jouw cliënt.

2. Je nieuwe collega’s staan te springen om jou binnen hun team te verwelkomen.

3. Hier kun je echt innovatief bezig zijn, en toch gewoon praktisch doen!

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde bij het FACT-team. Elke dag weer andere cliënten, andere omgevingen en andere taken. Je bent veel op pad, vaak met zijn tweeën en op de fiets.

Ook de intensiviteit van de zorg wisselt per dag. Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ben je een talent in het samenwerken met de ketenpartners in Den Bosch Noord-West.

Je werkt samen met de Maatschappelijke opvang, het Inloopschip en de dag en nachtopvang. Je hebt je eigen caseload en je kent jouw cliënten.

Je stelt behandelplannen op en overlegt met je collega’s wat de beste aanpak is voor deze kwetsbare doelgroep met vrijwel altijd multi-problematiek.

Daarnaast ben je ook betrokken bij opschaling van de zorg en heb je een belangrijke rol in het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau afgerond aangevuld met een diploma spv. Verder weet jij als geen ander hoe je jouw cliënten moet motiveren en stimuleren, maar ook hoe je tijdig je grenzen aangeeft.

Met inlevingsvermogen en tact benader je jouw cliënten. Humor en betrokkenheid bij je collega’s is voor jou een must! Flexibiliteit is belangrijk voor het doen van crisisbeoordelingen.

Je bent veel betrokken bij de complexe vragen van andere collega’s.

Wat bieden wij jou?

 • Vrijheid en ruimte. Samen met je collega’s geef je binnen een zelforganiserend team invulling aan de hoge kwaliteit van de zorg voor cliënten.
 • Hierin waarderen we eigen initiatief en krijg je de vrijheid en ruimte om op je eigen manier te werken.

 • Beroepsopleidingen, trainingen en cursussen. Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg.
 • Om dit te realiseren hebben wij een eigen Reinier Academie.

 • Aandacht voor persoonlijke wensen. We maken jouw werkomgeving graag zo prettig mogelijk voor je. Zijn er persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen?
 • Daarover gaan wij graag met je in gesprek.

 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig cao GGZ FWG 55. Combineer je jouw contract met het verrichten van bereikbaarheidsdiensten voor ons IHT team (crisisdienst), dan is de inschaling in FWG 60.
 • Een dienstverband van 24 tot 36 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.
 • Fiscaal voordeel. Bij ons krijg je de mogelijkheid tot het kopen van producten met fiscaal voordeel, denk aan een telefoon, fiets of laptop.
 • Een goede pensioensregeling. Geregeld bij het pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Zo zit je er niet alleen nu, maar ook later nog warmpjes bij!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier