Conventioneel draaier
Connect
Noord-Holland, Velsen-Noord
19 uur geleden

Over jouw rol

Hou jij van het vak verspanen, kom je net van school en wil je door leren? Dan kan je direct aan de slag als conventioneel draaier.

In deze vacature lees je hoe jij als conventioneel draaier kan komen te werken bij een stoer bedrijf dat boren en onderdelen voor olie en gas exploratie produceert.

Wanneer je de werkplaats binnenkomt, komt de heerlijke lucht van metaal je tegemoet.

In de eerste draaierij staan vier prachtige conventionele draaibanken, de tweede draaierij is voorzien van en kopieer draaibank en drie conventionele draaibanken.

Aan deze laatste zal je voornamelijk aan het werk zijn, echter wil jij jezelf ontwikkelen, dan zijn is het ook mogelijk om met de ander draaibanken aan het werk te gaan.

Het team waar jij in komt te werken bestaat uit 5 man die allemaal bereid zijn jou dit specialistisch werk eigen te maken.

Jobomschrijving

De conventionele draaibanken waar jij met name mee gaat werken zijn onder andere Kiheuning, Dean Smith en Grace (kopieer draaibank).

Zoals eerder al vermeld, geeft dit bedrijf jou de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen, waardoor je ook kan kom te werken aan CNC draaibanken zoals Siemens Poreba en TUR.

Het staal waarmee gewerkt wordt is zeer hard metaal zoals bijvoorbeeld P5.50.

Door het specialistische draaiwerk dat je gaat doen, draai je, aan de hand van technische tekeningen, over het algemeen enkel stuks.

Daardoor is elke dag anders.

Het kan voorkomen dat, wanneer je eenmaal specialist bent, je zelf producten moet gaan ontwikkelen of dat je van een schets een product gaat ontwikkelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier