Magazijnmedewerker
Luba
Spijkenisse, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie Voor een bedrijf in Spijkenissezijn wij per direct op zoek naar een technische magazijnmedewerker.Kennis van autotechniek is een harde eis aangezien jijmedeverantwoordelijk wordt voor de voorraad in het magazijn.

Dediverse auto onderdelen ken jij als geen ander. Heb jij geenautotechnische opleiding maar jij hebt de kennis wel opgedaan doormiddel van werkervaring dan is dat ook geen probleem.

Dit bedrijfis bereidt op jou op te leiden. Naast kennis van de diverseauto-onderdelen en het bijhouden van jouw voorraad ben jij ookverantwoordelijk voor het op de juiste manier verwerken van deinkopen.

Ook het oproepen van onderdelen bij diverse leveranciersbehoort tot jouw takenpakket. Jij zal continue in contact zijn metdiverse partijen zoals leveranciers, de monteurs en klanten.

Ditzal zowel telefonisch, via de mail als face-to-face zijn. Met jouwsociale en communicatieve skills zal dit geen enkel probleem zijn.

De werktijden zijn van 08 : 00 tot 17 : 00 maar van jou wordt verwachtdat jij doorwerkt tot het werk gedaan is. Voor deze opdrachtgeveris service en klantvriendelijkheid zeer belangrijk.

Als een monteurjou om 16 : 55 belt met de vraag of jij nog een paar onderdelen weerklaarzetten dan doe jij dit met plezier.

Jij hebt namelijk geen 8tot 5 mentaliteit. Jouw toekomstige werkgever is actief binnen deautobranche. Zij zorgen voor alle verkoop, reparatie enonderhoudsactiviteiten van diverse merken.

Klantvriendelijk enperfecte service staat bij deze opdrachtgever voorop. Binnen hetbedrijf heerst er een informele sfeer.

Functie eisen(auto)technische achtergrond. geen 9 tot 5 mentaliteit. interesseen kennis hebben in de autobranche. enige werkervaring in hetmagazijn.

sociaal vaardig, communicatief vaardig en gemotiveerd.Wat wij bieden Goede arbeidsvoorwaarden. Een fulltime baan met kansop overname bij goed functioneren.

Eventuele reiskostenvergoeding.25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week. 8% vakantiegeld. Hoe jesolliciteert Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudigesollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische)ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan onsis verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van deintercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier