DevOps engineer / coördinator
PWN
Velserbroek, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij de afdeling Informatievoorziening (IV) in het team Digitale Realisatie. Je wordt onderdeel van het Ontwikkel- & Beheerteam Support & Apps.

Het team Support & Apps is verantwoordelijk voor het verbeteren van de gebruikerservaring en het beheren en innoveren van de digitale werkplek van alle medewerkers van PWN.

Het team werkt met het Agile Framework Scrum.

Als Devops engineer bij PWN ben jij de verbinder tussen de vragen en wensen van de mensen werkend in de domeinen Drinkwater en Natuur en ICT-oplossingen.

Jij ondersteunt bij het beheer en de ontwikkeling van het applicatielandschap, denk hierbij aan service tooling, multifunctionals en audiovisuele middelen etc.

Je onderhoudt daarom nauw contact met eindgebruikers en je begrijpt als geen ander wat hen zou helpen om hun werk te vergemakkelijken, waardevolle informatie die je uitwisselt met de Product Owner.

Je helpt bij het oplossen van storingen en incidenten van eindgebruikers, doet analyses, beantwoordt vragen en ondersteund bij testen.

Je vindt het leuk om je te verdiepen in de (nieuwste) digitale ontwikkelingen, zodat eindgebruikers ook digitaal en geautomatiseerd geholpen kunnen worden met hun vragen.

Tevens help je de eindgebruiker om de kennis van de applicatie te vergroten en zelfstandig met de applicatie te kunnen werken.

Hoe ga jij het verschil maken?

Je snapt dat de impact van het werkplezier van je collega’s impact heeft op de externe klant. Je onderzoekt waar een probleem ontstaat.

Samen met je team, andere teams en de gebruikers denk je proactief mee aan de meest passende oplossing. Voor de realisatie van deze oplossing bereid je het werk voor met je collega’s, je test de techniek en valideert de oplossing bij de gebruikers / klant.

In het team ben je een bouwer en krijg jij energie van het verbeteren van zowel de diensten die het team levert als de interne teamprocessen.

Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?

 • Je hebt een afgeronde hbo-bachelor opleiding, bij voorkeur op het gebied van Informatievoorziening, Bedrijfskundige Informatica of Communicatie (diploma vereist);
 • Je hebt kennis en ervaring met de Agile manier van werken en de Scrum werkwijze;
 • De klant staat bij jou voorop, en je werkt daarbij toe naar het zelfredzaam maken van de klant;
 • Je kunt de wensen en behoeften van gebruikers vertalen in de vorm van User Stories onderzoeken en de benodigde werkzaamheden in kaart brengen voor het team.
 • Daarnaast ben je een expert op het gebied van het opzetten en uitvoeren van functionele- en gebruikerstesten;
 • Je kan uit te voeten met de coördinatie van een groot en complex applicatielandschap. Samen met het team beheer je een suite aan diverse ondersteunende applicaties (bijv.
 • Topdesk, Timetell en BlueDolphin) Kennis en ervaring met deze applicaties is een pré;
 • Je voelt je als een vis in het water in een dynamische DevOps omgeving;
 • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talenten alle ruimte om ook volledig tot zijn recht te komen.

  We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, waaronder een employability (ontwikkelings-) budget van €1.

  000 in 3 jaar. Tevens vinden wij een gezonde werk-privé balans belangrijk en doen er alles aan om dat te faciliteren. Zo ben je binnen PWN heel zelfstandig en bieden we je flexibele werkplekken en -tijden.

  Je hebt recht op een Flexibele arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) van 22,11% per maand. Dit budget omvat onder andere je vakantiegeld, extra vakantiedagen en de eindejaarsuitkering.

  Het is dan ook mogelijk om met dit budget extra vakantiedagen te kopen, maandelijks te laten uitkeren of deels op te sparen en in één keer te laten uitbetalen.

  Jij kiest zelf wat je belangrijk vindt!

  Deze functie is ingedeeld in schaal 9 van de cao Waterbedrijven. Het maximale bruto jaarinkomen op basis van een 40-urige werkweek bedraagt maximaal €59.228,- incl. FAB .

  Bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

  Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op onze site : www.werkenbij.pwn.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier