Stage Software Reliability Engineer (Cloud Performance & Monitoring)
Sweco
Rotterdam, NL
1 dag geleden

Sweco is marktleider op het gebied van GEO-ICT-oplossingen met meer dan 600 organisaties die onze software gebruiken. Ons belangrijkste product is Obsurv, hét webbased beheersysteem voor de openbare leef- en werkruimtes.

Dit systeem vertaalt informatie naar inzichten, adviezen en plannen voor de openbare ruimte. Voor ons team Obsurv Software zoeken we een stagiair Software Reliability Engineer.

Als stagiair krijg jij de kans om in ons team mee te draaien en een bijdrage te leveren binnen verschillende aspecten op het gebied van Software Performance & Monitoring.

Tijdens je stage zet jij een performance benchmark op van onze software in relatie tot de Service Level Agreement voor alle klantomgevingen in de Azure Cloud.

Ook zet je een performance benchmark op voor de configuratie van onze software. Daarnaast ontwikkel je de monitoring van onze Cloud-omgevingen verder door.

Tijdens je stage word je begeleid door een DevOps Engineer, die je de weg wijst door de Sweco organisatie. De onderwerpen waar je aan werkt worden in overleg bepaald en zelf onderwerpen aandragen is mogelijk.

De stage begint in september en duurt minimaal 4 maanden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier