Manager zorg ouderen
's Heeren Loo Zorggroep
Nijkerk, NL
5 dagen geleden

Ben jij een manager met visie op de toekomst van de zorg? Ben je van nature ondernemend en resultaatgericht? Weet jij verbinding te maken met cliënten, verwanten, medewerkers én het netwerk in de regio?

Waar ga je werken?

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich op het zorgpark in Ermelo. In deze prachtige omgeving bieden wij specialistische en complexe zorg aan verschillende doelgroepen van jong tot oud.

Op ons park wonen en werken ongeveer 680 cliënten en werken ongeveer 1500 medewerkers. Jij gaat het team binnen rayon Ouderen / EMB versterken.

s Heeren Loo draagt bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Om dit te bereiken gaan onze medewerkers de dialoog aan met cliënten en met elkaar.

En mocht dat nodig zijn, dan gaan ze op zoek naar extra kennis. Want we streven altijd naar de beste behandeling en verzorging.

Dat maakt het werk bij 's Heeren Loo uitdagend en leuk.

Wij streven naar een optimale aansluiting bij de cliëntvraag. We werken als professionals nauw samen met cliënten en hun verwanten.

Samen werken we aan onze strategische doelen en jaarplan. Door kwaliteitsreflecties blijven we met cliënten en verwanten werken aan kwaliteit en blijven we leren en verbeteren.

Word jij de nieuwe collega van William de Wilde, manager zorg Ouderen / EMB?

Hoe ga je helpen?

Je werkt binnen het rayon Ouderen / EMB en bent lid van het managementteam van de regio. Gezamenlijk is het managementteam verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning van alle cliënten, een goede werkomgeving en een gezonde organisatie.

Elke manager heeft een eigen werkgebied en waar mogelijk wordt intensief samengewerkt en word je ondersteund door vakspecialisten.

Als manager speel je op strategische en innovatieve wijze in op de veranderingen binnen de gehandicaptenzorg. Ook extern zoek je samenwerking met diverse partijen.

Als manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, voor een goed personeelsbeleid en voor het bedrijfseconomisch resultaat binnen jouw cluster.

Samen met jouw collega managers en de teams lever je een concrete bijdrage aan de drie beloftes van 's Heeren Loo. Zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Je maakt je eigen begroting en beheert de budgetten.

Jij maakt medewerkers en teams sterker. Je kent de talenten van de collega's (45-50 fte) in jouw teams en zet iedereen in op zijn talent.

Ze kunnen bij jou terecht wanneer zij hulp nodig hebben. Je coacht en faciliteert.

Dit bieden wij

 • Een kans om jouw ondernemende kwaliteiten in te zetten om cliënten een goed leven te bieden, collega's mooi werk te bieden en te werken aan een duurzame, gezonde organisatie.
 • Jouw werk is van grote maatschappelijke waarde.

 • We bieden jou een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Werkweken van minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week. Werkdagen en -tijden zijn in overleg flexibel in te delen.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.189,- en maximaal € 4.652,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Dit ben jij

 • Je hebt een relevante afgeronde managementopleiding op minimaal hbo-niveau en aantoonbare ervaring als manager binnen de zorg (gehandicapten-, verpleeghuis, ouderen- of thuiszorg), met bewezen expertise in het leidinggeven aan veranderingen, werkwijzen, structuur en cultuur.
 • Je hebt visie en toont eigenaarschap. Je durft koers te bepalen en daaraan vast te houden, zonder de verbinding met je omgeving uit het oog te verliezen.
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd, hebt zicht op je eigen drijfveren en weet deze mede in te zetten om anderen in beweging te krijgen.
 • Met jouw kwaliteiten in ondernemerschap weet jij creatieve oplossingen te realiseren en heb jij zicht op het benutten van marktkansen.
 • Je hebt oog voor de medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent helder, zakelijk en eerlijk. Je gelooft in de talenten van medewerkers en haalt het beste uit iedereen.
 • Met jouw positieve insteek weet je een goed teamgevoel te creëren.

  Als enthousiaste professional met een open, daadkrachtige, zelfstandige houding en uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat aan deze veelzijdige functie inhoud en resultaat te geven.

  Sollicitatieprocedure

  Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie om te lezen wat jouw toegevoegde waarde is en wat jou de geschikte kandidaat maakt voor deze functie.

  We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op.

  Kunnen wij je verder helpen?

  Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Daniëlle Kuiper (HR-adviseur) via 06 - 12 14 95 76 of bel of app met Joëlla Morssink (recruiter) via 06 - 82 50 14 70.

  Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt.

  En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Daarom willen graag kennis met jou maken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier