Schoonmaakster/ schoonmaker gezocht parttime
Startpeople
Oss, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Voor de schoonmaak van deze school in Rosmalen voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, etc.

Dat doe je aan de hand van een programma waarin staat beschreven wat je moet doen, hoe en wanneer. Als je in dienst komt, leer je alles over de diverse materialen en technieken en hoe je die het beste kunt gebruiken.

Wie ben je?

Je werkt onder leiding van een meewerkend voorman / -vrouw die je alle kneepjes van het vak bijbrengt. Natuurlijk heb je ook veel contact met je directe collega’s.

Als je in dienst komt, krijg je een opleiding waarbij je alles leert over de diverse materialen en technieken en hoe je die het beste kunt gebruiken.

Voor de invulling van deze vacature is het belangrijk dat de kandidaat goed zelfstandig kan werken en een representatieve uitstraling heeft.

Over het bedrijf

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vestiging in Den Bosch.

Wat bieden wij jou?

Een baan waar je direct aan de slag kan en bij goed functioneren er een vast contract op jou wacht!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier