Bedradingsmonteur - Den Haag
Aditech
Den Haag, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Niets mooier dan een perfect volgens Eplan schema’s geassembleerde en aangesloten schakelkast of besturingspaneel. Eens? Dan is deze baan als bedradingsmonteur (of paneelbouwer) bij jou in de regio een mooie kans.

Bedradingsmonteur voor maatwerk kasten of seriematige paneelbouw is een vak. Op basis van een tekening of Eplan schema bouw en bedraad jij het paneel, het hart van de schakeling, compleet op.

Bedrading, montageplaten, schakelcomponenten, kleurschema’s, regelcomponenten, aarding, afscherming, wartels, klemmen, tappen, ponsen, coderen, draad labels, testen, controleren, aansluiten van meet- en regel onderdelen en het plaatsen van de ventilatie is bekend terrein.

Wij zijn Aditech. Al 25 jaar lang zijn wij bezig om vakmensen, zoals bedradingsmonteurs, op goede werkplekken en bij de beste installatie- en paneelbouwbedrijven in de techniek te plaatsen.

Werk in vaste dienst in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Functie-eisen :

 • Ervaring als bedradingsmonteur of paneelbouwer
 • Opleiding MBO 3 elektrotechniek of vergelijkbaar (MTS-E, EMEP, MEP, EVC paneelbouw)
 • Lezen van en nauwkeurig uitwerken van aansluit- of Eplan schema’s
 • VCA-certificaat of behalen via Aditech
 • Zelfstandig werken vanaf tekening of schema
 • Rijbewijs B(E) is handig
 • Accuraat kunnen werken
 • Bedrijfsomschrijving :

  De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals bedradingsmonteurs, dat is wat we bij Aditech al 25 jaar doen.

  Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers.

  Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding.

  Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech collega’s altijd in de buurt.

  Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier