Recruitment Consultant Supply chain
Walters People
Amsterdam, Noord Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij een HBO bachelor in commerciële richting afgerond? Ben jij ambitieus, gedreven en heb jij de wil om succesvol te zijn?

Dan kom ik graag met jou in contact! Vanwege groei binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar de beste consultants ter uitbreiding van ons Supply chain team.

Omschrijving Als consultant ben je een specialist in je werkgebied en heb je specifieke markt- en branchekennis van de posities waarin je bemiddelt.

Je bouwt bij Walters People je eigen netwerk aan zowel klant als kandidaat zijde op. Om dit te bewerkstelligen start je met een intensief opleidingsprogramma in vorm van een Traineeship! Wij bieden een gedreven en dynamische werkomgeving waarbij wij voor de ambitieuze personen onder ons een uitstekend carrière pad aanbieden in combinatie met jou persoonlijke ontwikkeling.

Taken en verantwoordelijkheden Acquireren en managen van opdrachten bij bestaande en nieuwe relaties Ontwikkelen en onderhouden van het klanten- en kandidatennetwerk In overleg met onze opdrachtgevers vaststellen van de recruitmentstrategie Selecteren , interviewen, beoordelen en begeleidden van kandidaten gedurende het recruitmentproces Profiel van kandidaat Skills en opleiding Afgeronde HBO of academische opleiding Pré minimaal 1 jaar ervaring in een commerciële omgeving (pré in recruitment ervaring) Competenties : ambitieus, gedreven, servicegericht en de wil om succesvol te zijn Sterke communicatieve en commerciële vaardigheden Resultaatgericht Aanbod Aanbod Marktconform salaris Aantrekkelijke bonusregeling Fulltime baan (40 uur) Traineeship Doorgroeimogelijkheden Walters People Walters People investeert in haar consultants door intensieve training en begeleiding.

Walters People heeft een uniek Traineeship, waarin ervaring samenkomt om nieuwe consultants zo snel mogelijk vertrouwd te maken met dit fantastische vakgebied.

De keuze voor de functie van Recruitment Consultant bij Walters People impliceert hard werken, daar staat veel tegenover.

Je ontmoet interessante mensen, bouwt en beheerd je eigen klantenportefeuille en werkt zelfstandig in een team met gemotiveerde, enthousiaste collega's die allen het beste uit zichzelf willen halen.

Wij onderscheiden ons in het niveau en talent van onze mensen. Onze cultuur is er een van 'afspraak is afspraak', naast de focus op resultaat is er ruimte voor humor.

Behaalde resultaten zullen worden beloond met bonussen en andere incentives. Denk jij, die persoon ben ik, reageer dan direct! Lees meer over een recruitment carrière bij Walters People op

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier