CRM Consultant
USG - Unique
's-Hertogenbosch, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar je komt te werken heeft al ruim 36 jaar een leidinggevende functie als leverancier en producten van CRM software.

Je komt in een gezellig dynamisch team te werken met het hoofdkantoor in Den Bosch. Een groot deel van de werkzaamheden zijn online op het kantoor die door het planbureau worden ingepland.

De werktijden zijn van 9 : 00 uur tot 17 : 30. Het bedrijf zit in een groeiende fase, waardoor er in de toekomst ook mogelijkheden zijn om door te groeien.

Functieomschrijving

Beschik jij over communicatieve vaardigheden en adviseer je graag de klant op welke manier CRM het beste kan worden geïmplementeerd?

Zet jij net het stapje extra om het doel te bereiken? Lees dan snel verder en reageer!

Als CRM consultant zorg jij voor een succesvolle implementatie van het CRM-systeem bij onze klanten. Je begeleidt diverse klanten zowel zelfstandig als met de projectmanager.

Deze taken voer je online uit op ons hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch of vanuit huis. Je hebt verschillende projecten naast elkaar lopen, wat voor veel diversiteit zorgt.

De werkzaamheden die je als CRM consultant uit gaat voeren bestaan onder andere uit adviesgesprekken met de klant over het gebruik van het CRM-systeem.

Uitleg geven over de modules. Achterhalen wat de wensen van de klant zijn om deze op een goede manier in te richten. Ook schakel je veel met verschillende partijen over projecten.

Je ben verantwoordelijk voor de afspraken en communiceert dit door naar de klant. Daarnaast geeft je webinars en trainingen aan onze klanten.

Heb je vragen over de vacature als CRM consultant ? Bel / app naar Sterre Imming 06-28653455

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in een commerciële richting, dan wel affiniteit met CRM. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en daarnaast heb je ook een goede beheersing van de Engelse taal.

Daarnaast heb je enkele jaren aantoonbare ervaring als consultant of coach en heb je affiniteit met software.

Verder heb je als CRM consultant uitstekende communicatieve / schriftelijke vaardigheden, je kunt zelfstandig te werk gaan in een dynamische omgeving en kunt goed multitasken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een uitdagende fulltime baan als CRM consultant met een salaris tussen de €2300 en €2700 op basis van 40 uur.

Het is een vaste baan en het is mogelijk om 32 of 36 uur te werken. Je wordt gelijk in dienst genomen bij de opdrachtgever op basis van werving en selectie.

De organisatie is gemakkelijk te bereiken vanuit de steden Den Bosch, Eindhoven Tilburg en Breda. Je krijgt hier een reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer Het is ook mogelijk om met openbaar vervoer te komen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier