Interim RA Officer Noord-Holland
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Noord-Holland
2 dagen geleden

Interim RA OfficerPharmaNoord-HollandFunctieomschrijvingAls RA Officer zorg je dat de producten voldoen aan wettelijke richtlijnen, wensen en eisen van de klant en de kwaliteitseisen van de organisatie.

Om dit te kunnen garanderen interpreteer en implementeer je de nationale en internationale regelgeving. Je controleert recepturen en nieuwe grondstoffen op basis van deze wet-

en regelgeving, beheert de risicobeoordeling voor grondstoffen en voert op basis van deze risicobeoordeling aanpassingen door aan het release analyseprogramma voor grondstoffen en eindproducten.

Jouw werkzaamhedenDe volgende werkzaamheden horen bij jouw rol als Interim RA officer : Je bent verantwoordelijk voor het (laten) samenstellen en aanpassen van dossiers voor de opdrachtgeversJe verzamelt de vereiste informatie en draagt zorg voor de goedkeuring hiervan bij diverse Europese InstantiesJe initieert en controleert relevant artwork op basis van wet-

en regelgeving, adviseert hierin naar opdrachtgevers, en past documentatie aanIn het kader van productontwikkeling neem je deel aan vergaderingen en change control activiteiten.

Functie-eisenEen relevante hbo- / wo-opleidingErvaring met Regulatory Affairs in de farmaceutische industie is een vereisteErvaring met kwaliteitsmanagementsystemen is wenselijkEen goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Het bedrijfHet bedrijf is een toonaangevende producent van farmaceutische producten en heeft de ambitie om nog verder te groeien.

De productielocatie zit in de provincie Noord-Holland.ArbeidsvoorwaardenDe opdrachtduur is 12 maanden en het gaat om een full-

time functie van 36 uur in de week.Indien je geen ZZP'er of freelancer bent, maar wel interesse hebt in dit tijdelijke project, dan kan Morgan Green ook een payrollconstructie verzorgen (waarbij wij voor jouw verloning zorgen en jij je sociale rechten, zoals WW, behoudt).

Voor meer informatie kun je uiteraard contact met mij opnemen via 020 7979825. BBBH58802 156163004895559

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier