Allround Operator | 2-ploegendienst - Nijkerk
Operators
Nijkerk, NL
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als Allround Operator ben jij met je collega's verantwoordelijk voor de productie. Je werkt in een compacte ploeg van in totaal 3 Operators en daarin rouleren de taken wekelijks.

De ene week ben je actief als Proces Operator en de andere week als Machine Operator.

Als Proces Operator ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste grondstoffen, vervolgens voeg je deze samen in de mengtank en mengt het tot de juiste substantie.

Vanaf het moment dat jij de grondstoffen in de mengtank stort tot aan het afvullen van de producten loopt het proces door een volledig afgesloten systeem.

Jij begeleidt dit proces, houdt de parameters goed in de gaten en neemt periodiek monsters af. De resultaten hiervan verwerk jij vervolgens in het daarvoor bestemde systeem.

En o-ja, als het proces goed verloopt en jij even geen werkzaamheden hebt, help jij met het laden en lossen van de vracht.

Je bent namelijk een echte teamplayer.

De andere week functioneer jij als Machine Operator op de afdeling Vul&Verpak. Dit is een voor 80% vol-geautomatiseerd proces, waarbij jij de juiste instellingen in de machines zet en een machine weet om te bouwen.

Vervolgens worden de verpakkingen gevuld met de geproduceerde zuivel en door de Case Packer verder verwerkt. Een productiemedewerker zal vervolgens de dozen op een pallet stapelen en deze gereed maken voor transport.

Functie-eisen :

Om voor de functie van Allround Operator in aanmerking te komen verwachten wij het volgende van jou :

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Machine Operator of als Proces Operator
 • Bekend met HACCP en veiligheidsvoorschriften
 • Communicatief ben jij vaardig en je beheerst de Nederlandse taal perfect
 • Omgaan met veranderingen of overwerken is geen probleem
 • Je bent bereid om te werken in een 2-ploegendienst en in de toekomst ook in een 3-ploegendienst
 • Bedrijfsomschrijving :

  Deze organisatie produceert al ruim 20 jaar verschillende zuivelproducten, denk hierbij aan yoghurt, boter, room en kokosyoghurt.

  Sinds 3 jaar zitten zij gevestigd in de regio Nijkerk en hebben hier een compleet nieuw machinepark laten plaatsen. Op het moment dat zij op deze locatie begonnen produceerden zij 8 pallets met zuivel in de week, tegenwoordig zijn dit 100 pallets en de vraag is hoger dan zij tegenwoordig kunnen draaien.

  Dat is de reden dat zij nu gaan opschroeven van de dagdienst naar de 2-ploegendienst, dit kan tijdelijk nog in een verschoven dienst zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier