Systeembeheerder (middelbaar)
Service IT
IJsselstein, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Als jij ICT in- en uitademt, dan zijn wij op zoeknaar jou! Voor ons team zijn wij op zoek naar een : Windowssysteembeheerder Omschrijving : Voor onze klanten, allemaalMKB-bedrijven uit de regio, verzorgen wij de ICT-omgeving.

Zowelremote als bij de klant op de vloer. Wij helpen onze klanten metalle voorkomende ICT-zaken en zorgen dat het op rolletjes loopt.

Wij zoeken een no-nonsense collega die plezier haalt uit hetoplossen van ICT-problemen, groot en klein. Herken jij jezelf inhet profiel van Windows Systeembeheerder ?

Je vindt klanten helpenleuk en bent klantgericht Je houdt van verantwoordelijkheid Je benteen gestructureerde aanpakker en je kan goed overzicht bewaren Jehebt al veel gezien en opgelost want je hebt ruime ervaring in hetvak Je begrijpt het belang van functionaliteit enkosten-efficiëntie binnen het MKB Je houdt van oplossen, uitzoekenen proberen.

Je kunt samen met collega’s de oplossingen voor(complexe) vragen vinden Je vindt het leuk om mee te denken, metons en met de klant Je bent flexibiel en hebt geen 9 tot 5mentaliteit Je hebt een rijbewijs B en bezit een auto Je woont inde directe omgeving van Utrecht Functie Binnen onze klantengroepben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle voorkomendewerkzaamheden op automatiseringsgebied.

Van het bemannen van dehelpdesk, het aannemen van issues tot het uitvoeren vanbeheerwerkzaamheden, remote en op locatie.

Een afwisselende baandie een beroep doet op je technische, organisatorische encommunicatieve vaardigheden. Je denkt met ons en de klant mee,zoekt de juiste oplossingen en voert die uit.

Kennis en ervaringRuime ervaring met Windows 7 / 8 / 10, Office suite 2007 t / m 2019,Windows server 2008 t / m 2019 servers en VOIP.

Ook ruimte ervaringmet Hyper-V en VMware, zodat je bij problemen waar nodig kuntingrijpen. Systeembeheer, Kantoorautomatisering, Security,Helpdesk, Monitoring, Hardware en VOIP zijn onze trefwoorden.

Bijons is ervaring, instelling en inzicht belangrijker dancertificering. Let wel, je kennis moet up to date zijn metbetrekking tot recente ontwikkelingen.

Wij bieden Een fijneafwisselende baan in een klein, informeel maar professioneel teammet korte lijnen (denk aan sparren met collega's, eigen initiatief,nieuwe ideeën aandragen ed.

Vrijheid en zelfstandigheid om zelfinvulling aan de werkzaamheden te geven Goede beloning enarbeidsvoorwaarden, waaronder tegemoetkoming in pensioen, sportenen internet.

Interesse : Kom jij met ons praten? In ons groeiendeteam is persoonlijkheid belangrijk. Wij staan open voor de collegamet de juiste klik.

Ook herintreders en 50+ zijn welkom om tereageren. Mail ons op Acquisitie naar aanleiding van de dezeadvertentie, wordt niet op prijs gesteld.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier