Front End Developer
The Distrikt
Eindhoven, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Gewoon jezelf kunnen zijnWij houden van mensen. In alle kleuren, soorten en maten. Diversiteit vinden we belangrijk. Net als gelijkheid.

Hier vind je geen ivoren torens of hermetisch afgesloten kantoren. We zijn zó transparant; onze glazen deuren lopen we bij elkaar plat.

Jij moet gewoon jezelf kunnen, durven en mogen zijn. Wees niet bang om je stropdas thuis te laten en gewoon aan te trekken wat je fijn vindt.

Al blijven teenslippers natuurlijk een no-go.Geen dag hetzelfdeWij hebben een berg uiteenlopende klanten. Dat betekent ook dat jij je bezig zult houden met uiteenlopende werkzaamheden.

Van een grote speler op het gebied van IT, tot een up-and-coming recruitmentbureau. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ze hebben echter wel wat gemeen : ze zijn allemaal even ambitieus in hun doelstellingen.

En daar kan jij je natuurlijk in vinden!Collega’s? Vrienden zal je bedoelenHet laatste wat we willen, is dat jij met een grote boog om je collega’s heenloopt wanneer je ze in het wild tegenkomt.

Daarom doen we er alles aan om verbinding onderling te faciliteren. Dat doen we met borrels (jup, die onvergetelijke), uitjes en andere gezelligheden.

Sta dan ook niet gek te kijken als je uit het niets een plantenstekje of cappuccino in je handen gedrukt krijgt.Fouten maken magEn is zelfs onvermijdelijk.

Kan gebeuren. Foutje bedankt. We dragen echter samen de verantwoordelijkheid en gooien je nooit onder de spreekwoordelijke bus.

Het enige dat we van je vragen, is dat je van je fouten leert. Dus. Kom lekker die comfort zone uit. Je zult merken dat het er best gezellig is.

Dit breng jij meeEen afgeronde hbo-opleiding op zakJe loopt al minstens 4 jaar rond in de wereld van web developmentOnline marketing is niet nieuw voor jouJij weet alles van WordPress thema s en Advanced Custom FieldsBootstrap 4, HTML5, CSS3, JavaScript en JQuery zijn geen Chinees voor jouGoede beheersing van Engelse taalEn dit staat er tegenover27 vakantiedagen.

Als je belooft dat je terugkomtTe ver om te fietsen? Dan vergoeden we je reiskostenEen zak digitaal geld. De grootte is afhankelijk van jouw kennis en ervaringRuimte voor jouw ideeën, we maken budget voor je vrij zodat je echt mee kunt ondernemenEen gigantische bar, goede koffie én de leukste kantoorhond van Eindje (n.

v.d.r. De gekste)SolliciterenBen jij de Front End Developer die The Distrikt zoekt? Bel metf stuur je CV naar info at greyz.

nl . Wij nemen dan snel contact met je op!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier