Werkvoorbereider KSW ET Industrie, Arnhem
TRACTEBEL ENGIE
Arnhem, Gelderland, Netherlands
9 uur geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Krijg je energie van hectiek? Ben je op zoek naar een dynamische omgeving op het snijvlak techniek en financiën? En is samenwerking voor jou vanzelfsprekend?

Dan is de functie van werkvoorbereider bij onze organisatie iets voor jou!

Wat ga je in deze functie doen :

 • Als Werkvoorbereider zorg je ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn
 • Je verzorgt nauwkeurig de complete werkvoorbereiding en fungeert als vraagbaak voor klant, leverancier én collega's
 • Onderhouden van contacten met engineering en de uitvoering
 • Je verzorgt zelf de opnames en calculaties van projecten en verwerkt deze in een aanbieding
 • Aangezien de projecten vaak multidisciplinair van aard zijn werk je intensief samen met collega's van andere disciplines
 • Je zorgt voor kwaliteit, nakomen van afspraken, ontzorgen en duidelijke communicatie
 • FUNCTIE-EISEN

 • Om succesvol te zijn in deze functie ben je een pas afgestudeerd HIT-er met de ambitie om door te groeien naar de rol van Projectleider;
 • Óf je bent een door de wol geverfde werkvoorbereider met minimaal een afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek. Voldoe je niet aan deze criteria maar denk je wel met de juiste begeleiding en bijscholing (duaal leer-

  werktraject) op het niveau te komen voor de functie van Werkvoorbereider KSW Elektrotechniek. Solliciteer dan direct!

 • Communicatief ben je vaardig op alle niveaus
 • Plannen en organiseren gaat je goed af en je weet de juiste prioriteiten te stellen
 • Je let op details en zet de puntjes op de I
 • WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar horen natuurlijk een laptop, telefoon en, afhankelijk van je functie, een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid (en Oost) Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Michiel de Graaff via michiel.

  de.graaff engie.com of telefonisch op 06 124 318 60. Werkvoorbereiders

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier