Regiomanager Fastservice
Independent Recruiters Groep
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Van Groningen tot Maastricht en van Roosendaal tot Apeldoorn, jij weet hoe de gasten in jouw regio tevreden zijn! Je zorgt dat de Restaurantmanagers van de snelle locaties hun restaurant kunnen managen en de gastvrijheid wordt gedeeld.

Je ondersteunt de operatie en zorgt dat alle standaarden worden gewaarborgd, je collega's worden geïnspireerd en met jouw organisatietalent en stressbestendigheid lopen alle zaken op rolletjes!

Binnen de functie van Regiomanager Fastservice zorgen jouw drive en positiviteit dat de operatie vlekkeloos verloopt. Je motiveert jouw team en door jullie creativiteit komen de beste oplossingen! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor :

 • Het coachen van Restaurantmanagers in de operatie en ondersteunen van het managementteam;
 • Maken van financiële analyses en planningen;
 • Behalen van commerciële doelstellingen;
 • Bewaken van de service en kwaliteit op hoog niveau;
 • Motiveren, aansturen en ontwikkelen van het operationele team.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier