Medisch Secretaresse Oogheelkunde
Gelre ziekenhuizen
Apeldoorn
1 dag geleden

Afdeling

Het Oogcentrum heeft twee hoofdlocaties; Apeldoorn en Zutphen en drie buitenlocaties; het Diagnostisch Centrum in Apeldoorn, Epe en Lochem.

De oogartsen werken samen met de oogartsen uit Deventer en Winterswijk. Binnen het Oogcentrum werken ruim 70 medewerkers, waarvan 13 oogartsen.

Het secretariaat bestaat uit 12 medisch secretaresses of doktersassistenten die nauw samenwerken met de oogartsen en onder andere optometristen, TOA’s, OCA’s planners en Orthoptisten.

Werkzaamheden

Ons team medische secretaresses / doktersassistenten is verantwoordelijk voor de zorg van begin tot eind voor onze patiënten.

Je werkzaamheden als medisch secretaresse zijn onder andere : meten en druppelen van patiënten, daarnaast bestaan baliewerkzaamheden, administratieve verwerking van patiëntgegevens en telefoondienst draaien tot je werkzaamheden.

Bij het Oogcentrum komen dagelijks een groot aantal patiënten, wat ervoor zorgt dat geen dag hetzelfde is en de hectiek groot kan zijn.

Daarom zoeken we iemand die stressbestendig is, stevig in zijn of haar schoenen staat en een flexibele, positieve instelling heeft.

Jij :

 • bent minimaal in het bezit van het diploma medische secretaresse of heb je een gelijkwaardig diploma met minimaal medische terminologie
 • bent enthousiast, patiëntgericht en vriendelijk
 • kan goed zelfstandig werken
 • functioneert goed in teamverband, samenwerken is je op het lijf geschreven
 • toont initiatief, bent pro-actief en denkt mee in de processen van de afdeling
 • bent bereid om, indien nodig, op onze andere (buiten)locaties te werken
 • kan goed werken onder druk
 • hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, soms vallen er ook overleggen / vergaderingen in de avonduren
 • Ons aanbod

 • een contract van 32 uur per week. Inschaling vindt plaats in FWG 35 volgens de CAO ziekenhuizen.
 • een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling.
 • Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd.

 • daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet / smartphone of je sportschoolabonnement.
 • een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt.
 • Organisatie

  Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.

  Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.

  000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg.

  Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema Zorg beter voor elkaar’.

  Procedure

  Je ontvangt een ontvangstbevestiging van je sollicitatie. Wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag met het selectieproces.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier