Social media redacteur worden bij de Belastingdienst in Utrecht?
YoungCapital
Utrecht, NL
6 dagen geleden
source : Officevacatures

Als social media redacteur maak je deel uit van het webcare team van de Belastingdienst. Zij reageren op klantsignalen en beantwoorden vragen van burgers via social mediakanalen als Twitter, Facebook en Instagram.

In jouw rol als social media redacteur zorg je voor een kwalitatieve verbetering van de content op de verschillende kanalen.

Je coacht jouw webcarecollega's en bent hun vraagbaak op het gebied van de juiste tone of voice. Je bent op de hoogte van politiek-

bestuurlijke gevoeligheden en voorkomt klachten en imagoschade door op het juiste moment de juiste toon te gebruiken.

Jij coördineert het schrijven en ontwikkelen van berichten. Je bepaalt mede de strategie op de diverse kanalen en vertaalt deze naar concepten voor content.

Jij weet dan ook als geen ander vakinhoudelijke teksten te vertalen naar duidelijke en leesbare teksten zodat ze begrijpbaar zijn voor verschillende doelgroepen.

Functieeisen

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Ervaring met social media in een professionele omgeving;
 • Kennis van online marketing- en communicatiestrategieën;
 • Heb jij al ervaring met design-applicaties als Photoshop of Illustrator dan is dat een pre.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Een baan voor 32-36 uur per week tot eind dit jaar met kans op verlenging;
 • Een bruto maandloon van €2581 tot €3647 (afhankelijk van werkervaring);
 • Reiskostenvergoeding, ook als je met de fiets komt!
 • Werken in een nieuw en modern pand naast het centraal station van Utrecht.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier