Onderzoeker in opleiding Psychiatrie
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
4 dagen geleden

Afdeling

U zult werken binnen de afdeling Psychiatrie van de divisie Hersenen (UMC Utrecht) in nauwe samenwerking met het Geboortecentrum van de Divisie Vrouw en Baby, de faculteit Sociale Wetenschappen (UU), en het KinderKennisCentrum.

U zult werken onder supervisie van Dr. R. de Heus, Prof. dr. H. Hulshoff Pol en Prof. dr. R. Kahn.

Profiel

Voor dit onderzoek zal een onderzoeker worden aangesteld voor een bepaalde periode. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van één jaar.

Bij gebleken geschiktheid kan de onderzoeker doorstromen in een promotietraject op hetzelfde onderzoek en zal er dus een verlenging plaatsvinden van 3 jaar.

U dient te beschikken over een afgeronde academische opleiding. U heeft ervaring met, of bent bereid om kennis te nemen van, hersenontwikkeling, programmeren, statistische data-analyse, en u beschikt over goede communicatie- en schrijfvaardigheden.

Bij voorkeur aantoonbaar middels publicaties in internationale medische tijdschriften.

Het salaris voor deze 100% functie bedraagt maximaal € 3.103,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 4 jaar.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Bijzonderheden

Het Consortium on Individual Development (CID) is een nationaal consortium van zeven verschillende Nederlandse universiteiten en heeft als doel het integreren van psychosociale en externe invloeden op biologische- en hersenontwikkeling en de invloed hiervan op de socio-emotionele ontwikkeling van individuele kinderen.

Het CID staat onder leiding van prof. dr. Chantal Kemner, hoogleraar ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Utrecht.

Onderdeel van dit uitgebreide onderzoeksprogramma is het opzetten van een grote longitudinaal cohort in Utrecht, het YOUth cohort.

Doel is om te onderzoeken hoe omgevingsfactoren, kind factoren en de interactie daartussen de gedragsontwikkeling van het kind beïnvloeden en wat de rol van het zich ontwikkelende brein daarbij is.

Het cohort kent twee inclusiemomenten waarvan de eerste tijdens de zwangerschap is. Bij 20 en 30 weken zwangerschap wordt de breinontwikkeling gemeten.

Inclusie is gestart in mei 2015 en rekrutering loopt nog. Dit is het cohort waar dit promotietraject betrekking op heeft.

Het doel is om dit cohort in de toekomst aan te laten sluiten bij het tweede inclusiemoment, waarbij kinderen tussen de leeftijd van 8 t / m 10 jaar zullen worden ingesloten en wat gelijktijdig gaat lopen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier