Werkvoorbereider/calculator
Tops Personeelsdiensten
Limburg, NL
9 dagen geleden

TOPS BV personeelsdiensten is gespecialiseerd in banen in de groenvoorziening, grond-, weg- en waterbouw, agrarische sector en aanverwante sectoren.

Toe aan een volgende stap? Voor een prima werkgever zijn wij op zoek naar een kandidaat die een extra uitdaging zoekt !

Omschrijving :

Als calculator / werkvoorbereider word jij verantwoordelijk voor de diverse tendertrajecten. Dat betekent dat jij de werkzaamheden gaat voorbereiden, offertes opstelt en calculaties maakt op basis van een bestek of offerte aanvraag.

Door intensief overleg met verschillende belanghebbende weet jij financieel gezonde en toch concurrerende voorstellen te maken.

Daarnaast draag jij verantwoording voor de overdracht aan de projectleiders en uitvoerders. Omdat de organisatie zich aan het herinrichten is met het oog op de toekomst is er ruimte om extra leidinggevende taken op zich te nemen, en zijn er verdere groeimogelijkheden.

Functie-eisen :

HBO werk- en denkniveau en een cultuurtechnische opleiding

Je hebt kennis van MS Office en Infogroen / Groenvision

Je hebt ervaring met de RAW systematiek

Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier