Werkvoorbereider Hoogspanning
Stedin
Delft, NL
3 dagen geleden

Werk waar je trots op kan zijn

Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. We stappen over op elektrische auto’s. Wekken zelf energie op en leveren deze terug aan het net.

En willen liever geen gas meer. Dat vraagt om grote aanpassingen van het net. Verzwaringen, verlichtingen, aanleg en vervangingen.

Ook bij onze afdeling Hoogspanning. Genoeg te doen dus voor een werkvoorbereider hoogspanning.

Als werkvoorbereider bereid je elk soort aanvraag technisch inhoudelijk voor. Hoe complex ook, je schetst het werk uit, voert het eventuele onderzoek aan, doet de vergunningaanvraag, bepaalt de materialen, calculeert de kostprijs en maakt projectrapportages.

Het budget is bij jou in goede handen. Je staat daarbij in nauw contact met alle betrokkenen, adviseert de projectleider en zorgt ervoor dat de klus snel geklaard kan worden.

Zo lever je bij Stedin een belangrijke bijdrage aan energie die ook rekening houdt met de toekomstige generaties. En daar mag je best trots op zijn.

Worden we blij van

Je hebt technische kennis en een paar jaar meegedraaid in het veld. Je weet dus van aanpakken, maar pakt ook graag de kans om jezelf te ontwikkelen.

Je bent een geboren regelaar en staat ook financieel / administratief sterk in je schoenen. Van afwisseling en dynamiek word je blij.

Je bent een teamspeler, oplossingsgericht en communicatief sterk. Zodat je goed in staat bent je werk over te dragen aan de volgende in de keten.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe werkvoorbereider hoogspanning maakt?

Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4, het liefst richting elektrotechniek.

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.

Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt praktische ervaring met SAP.

Je hebt technische kennis van laag- en / of hoogspanning. Niet verplicht, wel een dikke pré.

Elke maand je Persoonlijk Budget kiezen

Het Persoonlijk Budget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Afhankelijk van je salarisschaal is dat tot 24% van je brutosalaris, inclusief 8% vakantiegeld.

Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje.

Of je koopt extra verlofdagen.

Flexibele werktijden

Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij zo veel mogelijk je eigen werktijden. We werken 8 uur per dag.

Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om, wanneer het kan, thuis te werken.

Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken.

Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis). Met je FlexBudget kun je dit aanvullen tot 19 cent netto per kilometer.

Krijg je als monteur je eigen bedrijfsbus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Onze bedrijfs- en leaseauto's zijn steeds vaker elektrisch.

Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto’s.

Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de vakgroep support binnen de afdeling Hoogspanning. Samen met ongeveer 45 collega werkvoorbereiders maak je werk van het energienetwerk van morgen.

Van elkaar leren zodat je samen tot de beste oplossing komt. Hard werken en hart voor het werk hebben. En de successen samen vieren.

Dat is werken als werkvoorbereider Hoogspanning bij Stedin.

Je werkt ongeveer de helft van de tijd op onze project locatie in Dordrecht of op kantoor in Delft. De plek waar jij je collega’s ontmoet.

De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.

Mooie arbeidsvoorwaarden

Die wil je hebben

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max €3.900,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.

Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen.

Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld.

Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.

Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.

Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.

Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding.

Ook nog eens duurzamer!

Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier