Cliëntbegeleider cluster Moeilijk Verstaanbaar Gedrag
Pergamijn
Echt, Nederland
19 uur geleden

Functieomschrijving

Ieder mens geeft het liefst zelf vorm aan zijn eigen leven. Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en / of complexe zorgvraag.

Door goed te luisteren naar de wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij invulling aan alle facetten van het leven : wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen.

Wij zijn een professionele partner en handelen vanuit ons hart, gelijkwaardigheid en respect.

Cliëntbegeleider

cluster MVG / ASS in Echt

Jouw werkomgeving

De doelgroep die binnen Herstal 16 woont, zijn jonge mannelijke cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en een bijkomende gedragsproblematiek (ASS, hechtingsproblematiek).

Ze hebben allemaal een grote bewegings- en ontwikkelingsvraag. Het sociaal-emotioneel ontwikkelingsniveau van de cliënten is niet hoger dan 18 maanden.

Er zit dus een grote discrepantie tussen kunnen’ en aankunnen’. De bewoners kunnen moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen wanneer hun wereld door interne of externe factoren verstoord wordt.

Dit kan zich uiten in fysieke en / of verbale agressie naar de omgeving en zichzelf. Alle cliënten binnen Herstal 16, hebben hun eigen profiel op vlak van sensomotorische prikkelverwerking.

Over- of onder gevoeligheid op vlak van prikkels bij onze cliënten speelt een belangrijke rol in hun dagprogramma. Uitgangspunt is 'normaal waar mogelijk, bijzonder waar nodig'.

De relatie tussen cliënt en begeleider speelt hierbij een belangrijke rol. Binnen Herstal 16 wordt doelgericht, ondersteunend op de individuele cliënt gewerkt, waarbij samenwerking en overleg met het team, andere betrokken disciplines en het systeem rondom de cliënt erg belangrijk is.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij :

 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 / 40 afhankelijk van je opleiding;
 • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier