Per direct: hsb-tekenaar, zowel starters als ervaren tekenaars, noord-nederland
Bouwselect
Groningen 9979 Groningen
2 dagen geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de houtskeletbouw. Ze leveren prefab constructies door het hele land en ze timmeren flink aan de weg.

Er heerst bij dit bedrijf een informele sfeer met een jong en ambitieus team. Er zijn dan ook volop ontwikkelmogelijkheden om te groeien door middel van aanbod van scholing Functie inhoud : In deze uitdagende functie wordt je verantwoordelijk voor je eigen projecten als tekenaar / werkvoorbereider.

Je gaat werktekeningen maken en controleren en dat voor meerdere projecten tegelijkertijd. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de leveranciers en zorg je ervoor dat de materiaallijsten kloppen en op tijd binnen zijn.

Het is een veelzijdige functie waar je jezelf kan blijven ontwikkelen en steeds meer verantwoordelijkheid naar jezelf kan toe trekken.

 • Functie eisen : Voor deze functie : Minimaal MBO bouwkunde afgerond; ( stage ) werkervaring als Autocad tekenaar; Affiniteit met Houtskeletbouw;
 • Woonachtig Drenthe / Groningen; Ervaring als werkvoorbereider is pré; Over het bedrijf : Bouwselect is een noordelijk detacheringsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in de projectondersteuning en de arbeidsbemiddeling van vakspecialisten binnen de bouw, civiel, cultuur en milieutechnische arbeidsmarkt in Noord Oost Nederland.

  In deze regio is Bouwselect doorgegroeid naar een plaats in de top! Deze groei is gerealiseerd zowel binnen de profitsector, als ook binnen de non-profitsector (overheden en semi-overheden).

  Bij elke opdracht kent Bouwselect drie kernwaarden : betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit. Dit biedt voordelen voor de opdrachtgever, voor de gedetacheerde medewerkers en voor Bouwselect zelf.

  Daarnaast is de bedrijfsvoering te omschrijven als nuchter, direct, no nonsense, met korte lijnen en met de mogelijkheid om altijd snel te schakelen.

  Open communicatie en eerlijke advisering zijn van doorslaggevend belang in de dienstverlening van Bouwselect. Met als basis vak- en branchekennis, wordt aan het menselijk aspect bij elke opdracht de beste invulling gegeven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier